Najbolji prijatelj princa otkrio zašto je Hari prelomio da ode u Kanadu

Najbolji prijatelj princa otkrio zašto je Hari prelomio da ode u Kanadu

Autor: | 31/01/2020

0

Najbolji prijatelj princa Harija dao je širu sliku novonastale situacije koja je uzdrmala planetu

Polo igrač Ignjacio „Načo“ Figueras, najbolji prijatelj princa Harija, veoma dobro poznaje 35-godišnjeg vojvodu. O njemu izbegava da govori u javnosi i da otkriva detalje njihovog prijateljstva, ali sada, kada je čitava planeta uzdrmana odlukom princa Harija i njegove supruge Megan da sa sinom Arčijem napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i život nastave u Kanadi, nije odoleo da ne stane u zaštitu svog prijatelja.

– Princ Hari je toliko propatio zbog osuđivanja javnosti i sada nastoji da zaštititi svoje mladunče i lavicu – slikovito se izrazio Načo Figueras u ekskluzivnom intervjuu za ABC. Ova televizija uskoro će emititovati novi specijal o 35-godišnjem vojvodi i 38-godišnjoj vojvotkinji od Saseksa, zbog njihovog iznenadnog preseljanja u Kanadu.

Kraljica Elizabeta započela osvetu: Megan je od sada zabranjeno i ovo (foto)

– Ovo radi otac. Ovo je čovek koji pokušava svom silom  da zaštititi svoju porodicu. Razgovarao sam s Harijem prije nekoliko dana. Toliko pati zbog svega što mu se dogodilo. Ne može više da podnese osuđivanje javnosti – iskren je bio polo igrač koji je otkrio i koji je najveći strah princa Harija.

–Postao je izvanredan čovek - čovek kakvim bi se njegova majka ponosila –rekao je Načo koji naglašava kako je Harijev jedini strah da Megan ne zadesi sudbina njegove majke.

Ipak je Megan pravi razlog “Megzita”: Princ Hari doživeo nervni slom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʳᵉᵗʳᵒ ᵛⁱᵇᵉˢ (@dramaticvintage) on Jan 31, 2020 at 1:38am PST


– Uprkos svim bogatstvima koje mu je život dao, on je jedan od najuzornijih i najmarljivijih ljudi koje znam– zaključio je Načo.

Podsetimo, princ Hari je na dobrotvornoj večeri koju je priredila "Sentebale", organizacija za pomoć deci Južne Afrike oboleloj od AIDS-a , čiji je suosnivač, prvi put javnosti izneo razloge koji su doveli do odluke da on i Megan Markl istupe iz kraljevstva i započnu samostalan život.

– Želim jasno da poručim da Megan i ja ne odlazimo nigde. Ujedinjeno Kraljevstvo je moj dom i mesto koje volim i to se neće promeniti . Mogu da zamislim šta ste sve slušali i možda čitali u proteklim nedeljama. Zato želim da istinu čujete od mene, koliko je s vama mogu podeliti – ne kao princ ili vojvoda, već kao Hari. Uvek ću da gajim najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovedniku – istakao je i dodao da je ova odluka bila jedina moguća.

Majka Megan Markl: Moja ćerka je jaka i uvek će biti dobro

– Nadali smo se da ćemo moći i dalje da služimo Kraljici, Komonveltu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca. To je, nažalost, nemoguće. Pomirio sam se s tim, znajući da to neće uticati ni na mene kao osobu ni na moju odanost. Kada smo se Megan i ja venčali, bili smo uzbuđeni, puni nade i spremni da služimo kraljevstvu. Zato me veoma rastužuje što je ovako završilo. Moja odluka da se supruga i ja povučemo nije bila lagana .Tome su prethodili meseci razgovora i godine izazova i znam da nisam uvek sve radio kako treba, ali što se ovoga tiče, zaista nije bilo drugog rešenja – zaključio je princ Hari.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti