Pravi razlog zbog kog vojvotkinja Kejt torbicu uvek nosi u levoj ruci

Pravi razlog zbog kog vojvotkinja Kejt torbicu uvek nosi u levoj ruci

Autor: | 12/02/2020

0

Da li ste primetili da vojvotkinja Kejt torbicu uvek nosi u levoj ruci? Evo i objašnjenja zašto to radi

U britanskoj kraljevskoj porodici vladaju stroga pravila i sve što njeni članovi u javnosti rade dobro je promišljeno do najsitnijeg detalja. Da to ume da stvori i te kakav pritisak, pokazala je supruga princa Harija, kojoj je slobodan život bez stega primamljiviji od divljenja javnosti i kraljevskih titula, pa se zato odlučila da život sa suprugom i sinom nastavi u Kanadi.

Neprikosnovena miljenica Kejt je ipak ljubomorna na Megan

Kraljevska porodica ima posebna i stroga pravila i kada je u pitanju oblačenje. Svi članovi uvek treba da izgledaju sofisticirano i elegantno. Ipak, aksesorari koje biraju  su mnogo više od pukog modnog izraza.

Kraljica Elizabeta II ponovo očajna: Moj unuk se razvodi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal House Of Windsor (@royalsofgreatbritain) on Feb 11, 2020 at 10:00pm PST


Tako je nedavno otkriveno da kraljica Elizabeta II nikada nigde ne ide bez torbice jer joj ona služi kao sredstvo kojim šalje jasnu poruku. Naime, kada želi da napusti ručak, torbicu stavi na sto i to je znak ostalima da se bliži kraj ručka.  Kada premesti torbu iz ruke u ruku, to je znak njenoj pratnji da je vreme da se razgovor privede kraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harley G (@royally_obsessed) on Feb 12, 2020 at 3:25am PST


Tako su poznavaoci prilika u kraljevskoj porodici primetili da supruga princa Vilijama torbicu uvek nosi u levoj ruci, pa su istražili da li je to puka slučajnost ili još jedan promišljen gest britanske monarhije. Nećete se iznenaditi ako vam kažemo da nije slučajnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @katemiddletonfan_page on Feb 12, 2020 at 7:14am PST

Sudeći po rečima Mike Mejer eksperta za ponašanje članova kraljevske porodice sa kojom i sarađuje, objašnjenje je veoma logično.

—  Članice kraljevske porodice torbicu uvek nose u levoj ruci iz praktičnih razloga. Kada odlaze na službena dešavanja,  moraju da se rukuju i pozdravljaju sa ostalim zvanicama,  pa je važno da im je desna ruka slobodna — navela je Moka i podsetila da ovo pravilo nije novo.  I princeza Dajana ga je poštovala, ali i kraljica Elizabeta.

Istina o braku najvoljenije princeze: Noć pre venčanja princ Čarls je poslao Dajani kratku poruku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Myka Meier (@mykameier) on Jan 15, 2019 at 1:52pm PST


Zanimljivo je to da i muškarci iz kraljevske porodice, ako nose aktovke, takođe ih moraju nositi u levoj ruci kako bi imali slobodnu desnu ruku iz istog razloga.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram