Presedan: Završnica pregovora za novi posao princa Harija

Presedan: Završnica pregovora za novi posao princa Harija

Autor: | 12/02/2020

0

Pregovori za novi posao princa Harija u završnoj fazi

Kada su princ Hari i njegova supruga Megan Markl objavili da odstupaju od kraljevskih dužnosti i nastavljaju samostalan život u Kanadi bez novca britanskih poreskih obeznika, mnogi su se zapitali na koji način će uspeti da ostvare finasijsku nezavisnot. Komercijalna partnerstva sa "Rojal Saseks" brendom doneo bi im sasvim sigurno puno novca, ali čini se da 35-godišnji princ ima na umu drugi plan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jun 27, 2019 at 8:14am PDT

Naime, kako piše britanski tabloid "Mirror", on je trenutno u završnici pregovora sa jednom od najvećih svetskih banaka "Goldman Sachs", koji traju još od decembra prošle godine. Kako tvrdi izvor blizak kraljevskom paru, ukoliko dođe do realizacije dogovora, princ Hari bi ubuduće bio dužan da drži govore na sponzorisanim skupovima u organizaciji "Goldman Sachs" banke. Iako ovo ne bi bio prvi put da javna ličnost radi ovakav posao, u prošlosti su to činili i legendarni fudbalski as Dejvid Bekam, kao i slavna glumica Gvinet Paltrou, ovo bi bio prvi put da to radi član kraljevske porodice, pa to predstavlja svojevrstan presedan

I novi posao Megan Markl podelio svet

Megan i Hari su  naglasili da će 2020. godinu posvetiti “pozitivnim temama”. Oni su na svom zvaničnom Instagramu naveli da će mesečno pratiti samo jednu stranicu, i na taj način doprineti njihovom radu.

Nakon što su doneli odluku štaje njhova aktivnost za februar, pojavila su se šuškanja da će vojvotkinja od Saseksa uskoro uploviti u još jedan poslovni poduhvat.

Ali, kako prenosi britanska štampa Megan Markl će se osim humanitarnim radom baviti još jedim veoma zanimljivim poslom.

Kraljica Elizabeta započela osvetu: Megan je od sada zabranjeno i ovo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jan 8, 2020 at 10:33am PST


Naime, reč je o pojavljivanju u kanadskom rijaliti šou programu pod nazivom “I Do, Redo”. U pitanju je rijaliti o drugim venčanjima, u kojem će se Megan pojavljivati više puta.

Vojvotkinja će se pridružiti svojoj bliskoj prijateljici, stilistkinji za venčanja Džesiki Murlonej (40), zvezdi Netflixovog rijalitija, tvrdi britanska štampa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on Dec 17, 2019 at 4:02pm PST


Đesika je na kraljevskom venčanju bila deveruša, a u ceremoniji je učestvovalo i njeno troje dece.

Harijevu odluku podržao njegov najbolji prijatelj polo igrač Ignjacio “Načo“ Figueras

najbolji prijatelj princa Harija

Polo igrač Ignjacio „Načo“ Figueras, najbolji prijatelj princa Harija, veoma dobro poznaje 35-godišnjeg vojvodu. O njemu izbegava da govori u javnosi i da otkriva detalje njihovog prijateljstva, ali je podržao odluku princa Harija i njegove supruge Megan da sa sinom Arčijem napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i život nastave u Kanadi,

–  Princ Hari je toliko propatio zbog osuđivanja javnosti i sada nastoji da zaštititi svoje mladunče i lavicu – slikovito se izrazio Načo u ekskluzivnom intervjuu za “ABC” i dodao:

– Ovo radi otac. Ovo je čovek koji pokušava svom silom  da zaštititi svoju porodicu. Razgovarao sam s Harijem pre nekoliko dana. Toliko pati zbog svega što mu se dogodilo. Ne može više da podnese osuđivanje javnosti – rekao je Ignjacio.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram