Najbolji prijatelj princa otkrio zašto je Hari prelomio da ode u Kanadu

najbolji prijatelj princa Harija

Najbolji prijatelj princa Harija dao je širu sliku novonastale situacije koja je uzdrmala planetu

Polo igrač Ignjacio „Načo“ Figueras, najbolji prijatelj princa Harija, veoma dobro poznaje 35-godišnjeg vojvodu. O njemu izbegava da govori u javnosi i da otkriva detalje njihovog prijateljstva, ali sada, kada je čitava planeta uzdrmana odlukom princa Harija i njegove supruge Megan da sa sinom Arčijem napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i život nastave u Kanadi, nije odoleo da ne stane u zaštitu svog prijatelja.

– Princ Hari je toliko propatio zbog osuđivanja javnosti i sada nastoji da zaštititi svoje mladunče i lavicu – slikovito se izrazio Načo Figueras u ekskluzivnom intervjuu za ABC. Ova televizija uskoro će emititovati novi specijal o 35-godišnjem vojvodi i 38-godišnjoj vojvotkinji od Saseksa, zbog njihovog iznenadnog preseljanja u Kanadu.

Kraljica Elizabeta započela osvetu: Megan je od sada zabranjeno i ovo (foto)

najbolji prijatelj princa Harija

– Ovo radi otac. Ovo je čovek koji pokušava svom silom  da zaštititi svoju porodicu. Razgovarao sam s Harijem prije nekoliko dana. Toliko pati zbog svega što mu se dogodilo. Ne može više da podnese osuđivanje javnosti – iskren je bio polo igrač koji je otkrio i koji je najveći strah princa Harija.

–Postao je izvanredan čovek – čovek kakvim bi se njegova majka ponosila –rekao je Načo koji naglašava kako je Harijev jedini strah da Megan ne zadesi sudbina njegove majke.

Ipak je Megan pravi razlog “Megzita”: Princ Hari doživeo nervni slom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʳᵉᵗʳᵒ ᵛⁱᵇᵉˢ (@dramaticvintage) on


– Uprkos svim bogatstvima koje mu je život dao, on je jedan od najuzornijih i najmarljivijih ljudi koje znam– zaključio je Načo.

Podsetimo, princ Hari je na dobrotvornoj večeri koju je priredila “Sentebale”, organizacija za pomoć deci Južne Afrike oboleloj od AIDS-a , čiji je suosnivač, prvi put javnosti izneo razloge koji su doveli do odluke da on i Megan Markl istupe iz kraljevstva i započnu samostalan život.

– Želim jasno da poručim da Megan i ja ne odlazimo nigde. Ujedinjeno Kraljevstvo je moj dom i mesto koje volim i to se neće promeniti . Mogu da zamislim šta ste sve slušali i možda čitali u proteklim nedeljama. Zato želim da istinu čujete od mene, koliko je s vama mogu podeliti – ne kao princ ili vojvoda, već kao Hari. Uvek ću da gajim najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovedniku – istakao je i dodao da je ova odluka bila jedina moguća.

Majka Megan Markl: Moja ćerka je jaka i uvek će biti dobro

najbolji prijatelj princa Harija

– Nadali smo se da ćemo moći i dalje da služimo Kraljici, Komonveltu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca. To je, nažalost, nemoguće. Pomirio sam se s tim, znajući da to neće uticati ni na mene kao osobu ni na moju odanost. Kada smo se Megan i ja venčali, bili smo uzbuđeni, puni nade i spremni da služimo kraljevstvu. Zato me veoma rastužuje što je ovako završilo. Moja odluka da se supruga i ja povučemo nije bila lagana .Tome su prethodili meseci razgovora i godine izazova i znam da nisam uvek sve radio kako treba, ali što se ovoga tiče, zaista nije bilo drugog rešenja – zaključio je princ Hari.

 

Hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: