Kamila ponovo na mukama: Ukoliko Čarls postane kralj, na snagu stupa novo pravilo

Kamila ponovo na mukama: Ukoliko Čarls postane kralj, na snagu stupa novo pravilo

Autor: | 04/03/2020

0

Kamila je danas ponovo glavna tema o kojoj piše britanska štampa, a sada je situacija dosta ozbiljnija i čini se da bi mogla i te kako da uznemiri suprugu princa Čarlsa

I danas Engleska bruji o novim vestima o princu Čarlsu (71) i njegovoj supruzi Kamili. Samo što se stišala prašina oko toga da je sin kraljice Elizabete II odlučio da preko noći izbaci Kamilu iz testamenta, stižu novi potresi.

Naime, šuška se da će novi problemi, i to veliki, nastati kada Čarls jednog dana dođe na prestol i postane kralj.

Princ Čarls slomljen zbog odluke princa Harija

Čarls na mesto kralja Velike Britanije čeka već 71 godinu i definitivno je u istoriji naslednik koji je najduže čekao da postane kralj. Iako se pričalo da će se Elizabeta  povući u penziju i da će Čarls doći na tron, od toga za sada nema ništa.

Međutim, to što će Čarls jedva dočekati da postane kralj, od danas njegovu suprugu Kamilu i ne raduje više toliko.

Kamila neće biti kraljica 

Rezidencija princa Čarlsa i Kamile (Clarence House) danas je potvrdila da vojvotkinja neće postati kraljica pratilja kada Čarls postane britanski kralj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Clarence House (@clarencehouse) дана 25. Феб 2020. у 4:14 PST

Zapravo, kako piše britanska štampa, rezidencija je samo potvrdila odluku koja je stupila na snagu 2005. godine, kada su se Čarls i Kamila venčali.

Iako se potajno nadala da će se ova odluka vremenom promeniti, to se i 15 godina kasnije nije dogodilo.

To zvanično znači da Kamila neće postati kraljica pratilja kada budućem kralju, ali će postati princeza, odnosno princeza pratilja (Princess Consort).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Clarence House (@clarencehouse) дана 12. Феб 2020. у 7:50 PST

Kamila od dana venčanja ne koristi svoju titulu

Iako je udajom za princa, Kamila od dana venčanja dobila titulu princeze od Velsa, ona je ne koristi. Razlog je i više nego jasan. Naime, ta titula je prvo pripadala princezi Dajani, pa se čitava kraljevska porodica složila da bi joj isto "ime" donelo loš imidž u javnosti. Zato je uzela titulu vojvotkinje.

Princ Čarls zapretio Kamili

Princ Čarls i Kamila za javnost imaju stabilan i srećan brak. Nikada se za njih nisu vezivali skandali, ali se čini da stvari baš i nisu tako lepe.

Kako piše tabloid National Enquirer“,  princ nagovara godinu dana stariju suprugu da se podvrgne estetskoj hirugiji. Britanski prestolonaslednik je nezadovoljan kako njegova supruga sada izgleda, pa joj je postavio ultimatum  – ili operacija ili kraj braka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Clarence House (@clarencehouse) дана 12. Нов 2019. у 2:22 PST

- Ako ne odeš pod nož, naš brak je gotov - podviknuo je Čarls, a Kamili nije preo

stalo ništa drugo osim da ga posluša.

- Ona planira da se potpuno transformiše, a sve kako bi se Čarls ponovno zaljubio u nju - rekao je izvor i dodao da je Kamila spremna i za dodatno stilsko osveženje.

A razmišlja i o promeni frizure.

- Kamila razmišlja o mladalačkoj j frizuri "iza uha". Baš onakvu, kakvu nosi njena omiljena glumica Helen Miren. Zaklela se da će se ponovno "pretvoriti u ženu Čarlsovih snova" - zaključuje izvor.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još