Predostrožnost zbog koronavirusa: Kako princ Čarls komunicira sa ostatkom porodice

Predostrožnost zbog koronavirusa: Kako princ Čarls komunicira sa ostatkom porodice

Autor: | 26/03/2020

0

Princ Čarls pozitivan na koronavirus, a kako je to uticalo na situaciju na britanskom dvoru


Sa britanskog dvora stiglo je zvanično saopštenje da je princ Čarls (71) pozitivan na virus koju je blokirao svet.

– Princ od Velsa je testiran na koronavirus i rezultat je pokazao da je on pozitivan na COVID -19. On za sada ima samo neke blage simptome, ali se oseća dobro. Poslednjih nekoliko dana on je bio u svom domu i radio od kuće uobičajeno – navodi se u saopštenju.

Za razliku od princa Čarlsa, rezultati testiranja njegove supruge Kamile za sada su drugačiji.

- I supruga princa Čarlsa testirana je, ali njeni rezultati su negativni i pokazuju da ona nije zaražena virusom. Prema napomenama lekara, Čarls i Kamila trenutno se nalaze u samoizolaciji u njihovom domu u Škotskoj - dodaje se u saopštenju i naglašava:

- Nije moguće precizno utvrditi od koga je princ Čarls dobio virus, jer je prethodnih nedelja imao veliki broj angažovanja, koja su podrazumevala i veliki broj ljudi.

Zbog zdravstvenog stanja i straha od moguće zaraze, ostatak porodice drži distancu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ? Royal Crown Updates ? (@royalcrownupdates) дана 25. Мар 2020. у 4:01 PDT

– Porodica sa princem razgovara telefonskim putem, ali sve je to poslovnog karaktera, kao i inače – otkriva izvor sa britanskog dvora  i naglašava da princ Čarls ne želi  da bude prikazan kao žrtva jer je svestan da postoje mnogo gori slučajevi od njegovog. Britanski prestolonaslednik veruje da će se brzo oporaviti i ne gubi pozitivno razmišljanje.

Kraljica Elizabeta II spakovala je kofere i odlučila da se povuče i sledećih nekoliko nedelja provede u svom dvorcu u Vindzoru nedaleko od Londona

Britanska kraljica Elizabeta II (93) odlučila je da napusti britanski kraljevski dvor i povuče se u svoj dvorac u Vindzoru.

Naime, kada je videla da se stanje u čitavoj zemlji prilično menja i da je sve više obolelih, Elizabeta je donela odluku da napusti dvor. Ona je spakovala samo najosnovnije i na duži period preselila se 40 km od Londona, u svoj dvorac Vindzor. Ipak, panika u britanskoj kraljevskoj porodici je na vrhuncu.

Kamila ponovo na mukama: Ukoliko Čarls postane kralj, na snagu stupa novo pravilo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели We Pick E-Mag (@wepickoficial) дана 19. Мај 2018. у 4:27 PDT

- Iz predostrožnosti i iz praktičnih razloga u trenutnim okolnostima, kraljičin raspored je promenjen. Kraljica će ići u dvorac Vindzor za period Uskrsa od četvrtka 19. marta, odnosno nedelju dana ranije. Verovatno će tamo ostati i posle praznika - navodi se u saopštenju, koje su prenele sve svetske agencije.

Za sada dva člana kraljevske porodice pozitivna na COVID – 19

Pprema pisanju medija za sada su zaraženi princ Čarls i princ Albert od Monaka (62 ). Osoblje u u čuvenoj palatai testiralo se na koronavirus i jedna osoba je pozitivna na COVID-19.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti