Nije smeo to da kaže? Ujak Kejt Midlton izneo čudne informacije o njenom zdravstvenom stanju

Nije smeo to da kaže? Ujak Kejt Midlton izneo čudne informacije o njenom zdravstvenom stanju

Autor: | 06/03/2024

0

Ujak Kejt Midlton izneo informacije

Zbog čega nisu dostupne detaljnije informacije o zdravstvenom stanju Kejt Midlton, kako to da se baš nijednom i baš nigde nije pojavila za sve ovo vreme... Palata se i dalje zvanično ne oglašava, ali ujak Kejt Midlton, Gari Goldsmit, rešio je da iznese informacije.

Chris Jackson/Getty Images

 

- Mislim da bi svi trebalo da je ostave na miru, jer postoji dobar razlog zašto porodica ne priča o tome i zašto joj treba malo prostora.

- Samo mislim da je suštinski pogrešno što iznose te teorije zavere i kada bi se nekom drugom dešavalo to što se dešava njoj, želeli bi da mu daju malo prostora za predah.

Pročitajte: Kejt Midlton konačno uslikana posle operacije - To je zaista ona, pogledajte kako sada izgleda

- Ali pošto je Kejt - Kejt i ona je toliko neverovatna, uvek postoji mnogo interesovanja za nju. Ona je sa razlogom najpopularniji član kraljevske porodice i samo molim ljude da joj daju malo prostora. Mislim da menjaju dinamiku i da su fokusirani na porodicu.

- Oni imaju dužnosti i privilegija je imati uloge koji imaju, ali porodica ipak mora da bude na prvom mestu - istakao je Goldsmit.

- Moraš da paziš na sebe. Stavi sopstvenu masku za kiseonik pre nego što se pobrineš za druge! Kejt, ozdravi. Volim te i kada budeš spremna, vidimo se ponovo. To je ono što radimo sa svima drugima, pa zašto ne i sa njom - dodao je on.

Evening Standard / Eyevine / Profimedia

 

Podsetimo, Kejt je prvi put posle dva meseca viđena u javnosti u ponedeljak u jutarnjim časovima u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol, prenosi Blic Žena.

Kensigtonska palata saopštila je krajem prošle godine da će se princeza od Velsa privremeno povući sa svih službenih dužnosti usled operativnog zahvata u predelu abdomena. Ona je provela dve nedelje na privatnoj klinici u Londonu, a otpuštena je 29. januara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti