Princeza Beatris se udala u tajnosti, nije bilo svatova i pompe!

Princeza Beatris se udala u tajnosti, nije bilo svatova i pompe!

Autor: | 17/07/2020

0

Princeza Beatris se udala u tajnosti, bez ikakve pompe, prisustva medija i zvanica. Nije tako zamišljala najlepši dan u svom životu, ali epidemija korone joj je pokvarila planove.

Potpuno neočekivana svadba jedne princeze

Trebalo je to biti lepo prolećno venčanje na kom je princeza Beatris trebala da izgovori sudbonosno da svom vereniku Eduardu Mapeliju. Ali pandemija korona virusa stala je na put njihovom velikom, kraljevskom venčanju. Par je pred porodicom i prijateljima trebalo da se venča 29. maja u kapelici Sv. Džejmsa, ali zbog epidemioloških mera koje su na snazi to nije bilo moguće i mladenci su odlučili da odlože venčanje.

Pročitajte: Još jedno venčanje u kraljevskoj porodici - Princeza Beatris se udaje, ali verenik ima burnu prošlost?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazine (@hellomag) дана 17. Јул 2020. у 4:53 PDT


Mere su nešto blaže sada, ali niko ne zna kada će se sve vratiti u normalu i princeza Beatris i njen verenik odlučili su da više ne mogu da čekaju i pomirili su se s tim da neće imati veliku ceremoniju i slavlje kao što su to imali prinčevi Vilijam i Hari kada su se ženili.

Princeza Beatris, piše "Daily Mail", udala se danas u tajnosti u dvorcu Vindsor, a na venčanju je bila i kraljica Elizabeta, kao i princ Filip. Roditelji princeze Beatris, princ Endru i Sara Ferguson, takođe su bili svedoci ćerkine ljubavi. Britanska vlada odobrila je održavanje venčanja na kojima je dopušteno maksimalno 30 gostiju, a Beatris i Eduardo su na svoje venčanje koje je bilo zakazano za 29. maj, pozvali 150 gostiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia, Instagram