Karađorđevići bili u svatovima: Ovako je izgledalo venčanje albanskog princa, sad se razvodi

Karađorđevići bili u svatovima: Ovako je izgledalo venčanje albanskog princa, sad se razvodi

Autor: | 18/01/2024

1

Razvodi se albanski princ Leka II

Albanski princ Leka II razvodi se od supruge Elije Zaharije posle osam godina braka, zvanično je saopštio ovaj sada već bivši kraljevski par.

"Ovom objavom zvanično vas obaveštavam da su princ Leka i Elija Zaharija odlučili da raskinu  brak", navodi se u tekstu koji je princ podelio na svojoj zvaničnoj stranici na Instagramu.

 

 

Navodi se da je par rešio da se razvede sporazumno, pokretanjem potrebnih zakonskih procedura, kao i da princ Leka II veruje da će se odnos nastaviti na temeljima međusobnog poštovanja i razumevanja.

Pročitajte: Prve slike princeze Marije - Filip i Danica Karađorđević pokazali ćerku, fotografije potvrdile raskol u porodici

U saopštenju se ističe da će bivše supružnike u tome motivisati zajednička briga o ćerki, princezi Džeraldini, kao i da njeno blagostanje "ostaje u centru njihove pažnje".

Profimedia

 

Vest o razvodu albanskog kraljevskog para veliko je iznenađenje za javnost jer su delovali kao da imaju idiličan brak.

Razvodi se albanski princ Leka II

Princ Leka II od Albanije, sin prestolonaslednika princa Leke i njegove suruge princeze Suzan, živi u Tirani, gde se 2016. oženio Elijom Zaharijom, posle šest godina od veridbe.

Pročitajte: Filip i Danica Karađorđević blistali na venčanju u Španiji, a tek kad vidite stajling princa Stefana FOTO

Otkako su se verili 2010. Elija je često pratila albansku kraljevsku porodicu na raznim događajima, a njihovom romantičnom venčanju prisustvovale su stotine ljudi, od čega više od dvesta članova različitih kraljevskih porodica, a među njima i porodica Karađorđević.

Profimedia

 

Tako smo, između ostalih, na njihovoj svadbi videli nekadašnju špansku kraljicu Sofiju, bivšu iransku caricu Faru, rumunsku princezu Margaretu i mnoge druge.

Profimedia

 

Leka i Elija uvek su odavali utisak skladnog para, a njihova ljubav dobila je krunu u oktobru 2020, kada je na svet stigla princeza Džeraldina Sibila Frančeska Suzan Mari, prenosi Glossy

Komentari (1)

Loading
Дана 13:22 20.01.2024
Odgovori

Албански принц...???? Ко и српски, чуј, принц....😅😅😅

hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti