Tajne koje narušavaju besprekoran ugled kraljice Letisije

Tajne koje narušavaju besprekoran ugled kraljice Letisije

Autor: | 28/07/2020

0

Kraljica Letisija od Španije osvojila je srce španskog kralja i postala član kraljevske porodice. Iako španska kraljevska pravila nisu stroga poput onih koja poštuju britanski prinčevi i princeze, dvor ipak skriva pojedine detalje iz prošlosti španske kraljice.

Kraljica Letisija jedna je od omiljenih ličnosti stranih medija, a svaki njen izlazak u javnost propraćen je budnom pažnjom. Lepa kraljica uvek je na visini zadatka i prati je komentar da je kraljevska supruga za primer.

Pročitajte: Savršene kombinacije - Ponesite tufne kao kraljica Leticija (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Letizia of Spain 🇪🇸 (@queenletizia) on Nov 27, 2019 at 7:34am PST

Ipak, prema navodima stranih medija, ona nije od početka prihvaćena kao idealna supruga za tadašnjeg princa i današnjeg kralja Felipea VI. Naime, neke glasine prate životnu priču španske kraljice, a strani mediji navode da je reč o „pikanterijama“ koje španska kraljevska porodica pokušava da zadrži u tajnosti.

Prva u nizu koje je svrstavaju u red nekompetentne supruge princa i kralja je činjenica da Letisija iza sebe ima jedan brak. Naime, kraljica je godinu dana bila u braku sa španskim piscem Alonsom Gererom Peresom.

Takođe skandal koji šteti njenoj biografiji je priča o abortusu koji je imala dok je bila u vezi sa Davidom Teherom, o kome je u svojoj knjizi „Doviđenja, princezo“ detalje izneo niko drugi do Letisijin rođak David Rokasolano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Letizia of Spain 🇪🇸 (@queenletizia) on Sep 20, 2019 at 12:29am PDT

Kraljica Letisija nema dobar odnos sa porodicom svog supruga

Poznato je da Letisija nema dobar odnos sa svekrvom, kraljicom Sofijom, zbog čega se trudi da njene ćerke što više vremena provode sa bakom, što veoma smeta španskoj javnosti. Šuška se i da kraljica Letisija nema dobar odnos sa sestrama svog supruga, Elenom od Burbona i Kristinom od Grčke.

Kada je 2014. princ Filipe krunisan za kralja, one više nisu bile predstavnice krune, jer nisu ćerke već kraljeve sestre. Međutim, kako su prenosili španski mediji Elena i Kristina tada su izgubile i mesečna primanja, koja im je obezbedila kraljevska porodica, a toj ideji „kumovala“ je upravo kraljica Letisija.

Kada se tek udala za princa Felipea, Letisija je želela da nastavi da se bavi novinarstvom i u tome je imala suprugovu podršku, međutim, tadašnji kralj Huan Karlos I nije hteo ni da čuje za to.

Pročitajte: Kombinujte kao kraljica Leticija - I pristupačni brendovi mogu da izgledaju šik! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Letizia of Spain 🇪🇸 (@queenletizia) on Aug 26, 2019 at 2:52pm PDT

Poslednja u nizu tajni koje je prate je da je otvoreno kritikovala monarhiju u jednoj debati u Gvadalahari, što je zabeleženo na video-snimku. Kasnije je kraljevska porodica otkupila taj video za šest hiljada evra, prenosi „Web24News“.

Iako je prate mnoge priče, kraljica Letisija i dalje je miljenica mnogih Španaca, a njen suprug Felipe zaljubljen je u nju kao prvog dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još