Dan kada je postala princeza: Pogledajte nikad viđenu fotografiju sa venčanja Mihaila i Ljubice Karađorđević

Dan kada je postala princeza: Pogledajte nikad viđenu fotografiju sa venčanja Mihaila i Ljubice Karađorđević

Autor: | 24/10/2023

0

Venčanje princa Mihaila i princeze Ljubice Karađorđević bilo je prelepo

Princ Mihailo i princeza Ljubica Karađorđević obeležili su sedam godina braka i tim povodom princeza je podelila fotografije sa prelepe ceremonije, a jednu od njih javnost još nije imala prilike da vidi.

Boško Karanović

 

Princ i princeza venčali su se u crkvi „Sveti Đorđe“ na Oplencu, posle čega su Njihova kraljevska visočanstva prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina upriličili prijem za zvanice na Belom dvoru.

Pročitajte: Princeze Natalija i Isidora su nešto najslađe što ste videli, najnovije fotografije porodice Karađorević oduševile (foto)

Svadbenom prijemu prisustvovalo je više od trista gostiju - članovi i prijatelji kraljevske porodice Karađorđević, kao i brojne ugledne zvanice iz javnog života Srbije i inostranstva. Venčanju su prisustvovali i majka princa Mihaila princeza Linda Karađorđević, mladoženjin brat princ Đorđe Karađorđević, princeza Jelisaveta Karađorđević...

 

Mladenci su u činu venčanja poštovali srpske običaje, ali su bili i inovativni, pa su osim u srpskoj tradicionalnoj muzici, gosti imali priliku da uživaju i u koncertu violončela dve devojčice, pobednice Republičkog takmičenja te godine. Posluženje se zasnivalo na tradicionalnoj srpskoj hrani.

Pročitajte: Porodica Karađorđević napravila pravi raj na Oplencu: U centru pažnje princ Stefan i princeza Natalija (foto)

Na fotografiji koju javnost nije videla do sada princ i princeza slikali su se sa gostom, koji je podelio fotografiju sa mladencima i čestitao im godišnjicu braka. Ljubica je zahvalila na čestitki i sliku objavila na svom profilu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još