Ćerka im je bogata princeza, a oni u dugovima do guše: Roditelji Kejt Midlton na plakatima sa ponižavajućim porukama

Ćerka im je bogata princeza, a oni u dugovima do guše: Roditelji Kejt Midlton na plakatima sa ponižavajućim porukama

Autor: | 18/10/2023

0

Novi incident u vezi sa britanskom kraljevskom porodicom. Doduše, ne baš direktan. Roditelji Kejt Midlton našli su se na meti jedne prilično okrutne kampanje, a zlonamerne poruke osvanule su na uličnim svetiljkama i stablima u gradiću u Berkširu, gde žive poslednjih godina.

Chris Jackson/Getty Images

 

Džejms, brat lepe vojvotkinje, viđen je kako skida plakate sa ponižavajućim sadržajem, što znači da je kampanja protiv Midltonovin baš uzela maha. O čemu se radi? Zašto su meštani ljuti na roditelje supruge princa Vilijama?

Pročitajte: Fotografije obišle planetu - Kejt Midlton u invalidskim kolicima

Glavni krivac je, kao i uvek, novac. Kerol i Majkl Midlton vodili su kompaniju „Party Pieces“, koja se bavila prodajom stvari za različite proslave. Firma je početkom godine prodata, i ubrzo posle toga je propala. Međutim, lokalnim dobavljačima koji su sarađivali sa Midltonovima sredstva još nisu isplaćena.

Ian Gavan/Getty Images

 

Kompaniju je osnovala Kerol Midlton 1987. godine. Ubrzo je to postao unosan biznis i glavni porodični izvor prihoda. U nekom trenutku imali su 49 zaposlenih. Sunovrat je počeo u vreme korone, posebno tokom lokdauna, kada je organizovanje zabava bilo zabranjeno. Malo-pomalo, i bankrot je zakucao na vrata.

Međutim, dugovi nisu namireni, zbog čega su se neki meštani pobunili i poveli kampanju protiv Midltonovih. Tako se Kejt, ni kriva ni dužna, našla u centru skandala.

Stefan Rousseau/Getty Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Najnovije vesti