Fotografije obišle planetu: Kejt Midlton u invalidskim kolicima

Fotografije obišle planetu: Kejt Midlton u invalidskim kolicima

Autor: | 05/10/2023

0

Princeza, vojvotkinja, buduća kraljica... Pored brojnih titula vezanih za njenu visoku poziciju u britanskoj državi i društvu, Kejt Midtlon je i patron nekoliko organizacija. Među njima je i nacionalna ragbi liga. Taj izazov je ozbiljno shvatila iako se ovim naizgled prilično grubim sportom nikada nije bavila.

Chris Jackson/Getty Images

 

Supruga princa Vilijama poseduje mnoštvo talenata i prosto ne postoji nešto u čemu ne može da se snađe. Ne tako davno videli smo je kako vešto baca i hvata ovalnu loptu, a profesionalni ragbisti bili su oduševljeni njenim umećem.

Pročitajte: Ovo Kejt nikad ne bi mogla - Kraljevska porodica biće zgrožena kad vidi gde je Megan uslikana

Danas se u gradu Halu na istoku grofovije Jorkšir pridružila ekipi ragbista sa invaliditetom i sa njima odradila trening.

Chris Jackson/Getty Images

 

Iako su joj dva prsta na desnoj ruci u zavojima, Kejt je hrabro odgovorila na izazov.

Sela je u invalidska kolica kako se ne bi razlikovala od ostalih učesnika, a povod je bio “Rugby League Inclusivity Day”, događaj koji pokazuje pozitivan uticaj ovog sporta na osobe sa invaliditetom i njihove porodice.

Chris Jackson/Getty Images

 

I lepu princezu i ove sportiste krase osmeh, vedar duh i dobra energija, a zarazni optimizam koji su svi emitovali tokom treninga oduševio je celu naciju.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Cameron Smith/Getty Images