10. rođendan budućeg kralja: Nećete verovati koliko se princ Džordž promenio FOTO

10. rođendan budućeg kralja: Nećete verovati koliko se princ Džordž promenio FOTO

Autor: | 22/07/2023

0

Princ Džordž danas je u centru pažnje u Velikoj Britaniji. Veselo je u palati Kensington, rezidenciji Kembridž grane kraljevske porodice, jer stariji sin princa Vilijama i Kejt Midlton slavi jubilarni 10. rođendan. Tim povodom, tradicionalno je objavljen i novi portret.

Chris Jackson/Getty Images

 

U ležernoj odevnoj kombinaciji, kariranoj košulji i zelenim pantalonama, nasmejan i opušten, mali princ je neodoljiv, a isto tako neodoljivo podseća i na oca. Ne samo likom, već i stajlingom.

Pročitajte: Stiže BEBA - Kejt Midlton presrećna, najlepše vesti zvanično potvrđene FOTO

Naime, vidimo ga u braon cipelama sličnim onima koje Vilijam najčešće nosi. Dečak je delovao i vrlo samouvereno dok je, ranije ovog meseca, pozirao fotografkinji Mili Pilkington u Vindzoru.

Džordž je obično stidljiv pred kamerama, ali je već svestan da ga jednog dana čeka važna uloga, odnosno britanski tron. Roditelji ga polako uvode u kraljevski i javni život, a po svemu što je do sada pokazao, sjajno se snalazi.

Pročitajte: Da li su princ Džordž i princeza Šarlot prekršili jedno od najstrožih pravila Vimbldona?

Ne pokazuje nestrpljenje kada se nađe na nekom događaju gde su sve oči uprte u njega, u šta smo se uverili i prošle nedelje, kada su i on i njegova sestra Šarlot hrabro izdržali skoro pet sati na tribinama, jer se finalni meč odužio.

Julian Finney/Getty Images

 

Iako je na raspustu, Džordž ovih dana pravi roditeljima društvo na raznim dešavanjima u Londonu. Što se učenja tiče, dobro mu ide.

Sport ga posebno zanima – predstavlja svoju školu na takmičenjima u kriketu, voli da jedri, a kažu i da odlično pliva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti