Najnovije fotografije otkrivaju šta je Megan Markl korigovala na svom licu!

Najnovije fotografije otkrivaju šta je Megan Markl korigovala na svom licu!

Autor: | 13/12/2020

0

Megan Markl operacije i estetske korekcije na svom licu nikada nije ni potvrdila, ali ni demantovala. Svetska štampa, naročito britanska, konstantno se bavi ovom temom, posebno kada su prošle godine isplivale slike supruge princa Harija iz srednjoškolskih dana. Zanimljivo je da je kraljevska porodica naredila da se sve slike Megan, nastale pre udaje za vojvodu od Saseksa, obrišu sa interneta. Ipak, sada kada je ponovo slobodna i daleko od kraljice Elizabete, pojavljuju se novi "duhovi prošlosti".

Pročitajte: Stare fotografije ne lažu - Sad je jasno da li je vojvotkinja Megan imala estetske korekcije (foto)

Chris Jackson Getty/ Images via Guliver

– Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smeštene oči i njena brada u obliku slova V je klasično lepa. Lice joj je dobrog oblika, Ona je blizu onoga što su Grci smatrali savršenim – izjavio je jednom prilikom estetski hirurg De Silva za britanski "Express". I dok se svi dive najviše njenom nosu, koji iz profila izgleda ženstveno, stručnjaci tvrde kako to nije dar majke prirode. Upravo je nos razlog nagađanja da li je vojvotkinja posetila plastičnog hirurga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Međutim, najnovije fotografije, koje su brzinom svetlosti obišle "Instagram", pokazuju kako je Megan izgledala sa 15, a zatim i sa 17 godina. Na slikama se jasno vidi da je vojvotkinja oduvek bila lepa i negovana. A da li je njen nos imalo drugačiji, kao i da li je Megan Markl operacije imala ili ne, procenite sami.

Pročitajte: Da li će Megan Markl, posle toliko godina, uspeti da ostvari svoj najveći cilj?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images via Guliver

Pročitajte još