Misteriozni život brata Kejt Midlton skriven od oka javnosti

Misteriozni život brata Kejt Midlton skriven od oka javnosti

Autor: | 12/06/2017

0

Džejms Midlton, brat vojvotkinje od Kembridža, je jedan od onih manje poznatih likova koji se kreće u krugu kraljevske porodice i privlači pažnju javnosti jer se malo o njemu zna, a on i ne voli baš toliko o sebi da priča.

Džejms Midlton je biznismen koji uspešno vodi kompaniju koja se bavi proizvodnjom maršmelou kolačića za kompaniju "Boomf". Pre nego što je njegova sestra postala deo kraljevske porodice i pre nego što je njihova porodica došla do finasijskih sredstava koji su im omogućili siguran i miran život, Kejt i Džejms su odrasli u Baklberiju, a najveći deo svog detinjstva proveli su u internatu.

Džejms u školi nije bio dobar đak. Patio je od disleksije pa pisanje, a ni čitanje mu nije bila jača strana. Bio je izbačen sa Univerziteta u Edinbrugu posle godinu dana studiranja.

- Znao sam da nikad neću biti akademski građanin. Posle fakulteta sam se vratio kući i želeo sam da napravim imperiju od svog biznisa sa kolačima - rekao je Džejms za magazin "GQ".

Džejms i Pipa Midlton

Džejmsu škola nije išla od ruke, ali posao jeste. Uvek je vodio računa o svojoj sestri, naročito kad je počela da se viđa sa princom Vilijamom. On je svako jutro ustajao veoma rano kako bi sklonio novine sa kućnog praga da u kući ne bi moralo da se priča o onome što mediji pišu o Kejt.

Džejms je posle venčanja Kejt Midlton ostao u lošem sećanju britanskoj javnosti. Kompromitujuće fotografije, pijani izlasci i rani radovi pojavili su se na naslovnicama žute štampe.

Brat Kejt Midlton je bio svestan da svako čudo traje tri dana, pa je posle par meseci priča o njegovoj burnoj prošlosti, izbacivanju sa fakulteta i pijanim noćima pala u zaborav.

Džejms Midlton i princ Vilijam

Trenutno je fokusiran samo na posao koji mu jako dobro ide i poučen iskustvom izbegava razgovore sa medijima, osim ako nisu u pitanju biznis magazini koji daju poslovne savete.

- Trudim se i vredno radim, kao i svaka druga osoba u svetu biznisa. To što sam nečiji brat ne znači da mi u životu ide sve lako. Na kraju dana ja sam samo Džejms Midlton.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty