Nole, svaka čast: Kejt Midlton ponovo osvojena (foto)

Nole, svaka čast: Kejt Midlton ponovo osvojena (foto)

Autor: | 05/07/2021

0

Kejt i Novak u centru svetskih zbivanja

Vojvotkinja od Kembridža nekad je ozbiljno trenirala hokej na travi, a poslednjih godina kondiciju održava uglavnom trčanjem za decom. Na raznim humanitarnim događajima otkriva da joj nisu strane ni atletske discipline, fudbal, kriket ili plivanje, a više puta dokazala je da sjajno barata i reketom. Ovih vimbldonskih dana Kejt Midlton viđamo i na prestižnom turniru, doduše u publici, ali samo je pitanje dana kada će da izađe na teren i pokaže asovima belog sporta šta zna.

Pročitajte: Suknja važnija od tenisa - Kada se Kejt Midlton pojavila na Vimbldonu, sve je stalo! (foto)

Getty Images

 

Dok su se na travi kompleksa „All England Lawn“ igrali mečevi, supruga princa Vilijama iskoristila je priliku da zaviri iza kulisa. Obišla je Vilmbldonski muzej i sa direktorom Adamom Čedvikom ćaskala o prethodnim pobednicima i muškom singlu, čije finale tradicionalno prati. Najduže se zadržala pored portreta Endija Mareja, miljenika domaće publike, a pogled su joj privukli i trofeji koji šljašte iza stakla. Posebno pehar koji je pre dve godine uručila Novaku Đokoviću.

Pročitajte: Doručak jedne superžene - Magični napitak kojim Kejt Midlton započinje dan

Getty Images

 

Kejt je, inače, patron „All England Lawn“ teniskog kluba, pa je petog dana takmičenja pratila jedno nadmetanje, iznenadivši i učesnike i gledaoce kada se pojavila u loži. Potom je ušla u vimbldonsku kuhinju, gde se spremaju čuvene jagode sa šlagom. Pomogla je osoblju da ukrasi ovaj specijalitet, ali „uklopljen“ u makarunse.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još