Kraljevski par u poseti Aziji

Kraljevski par u poseti Aziji

Autor: | 12/09/2012

0

Vojvotkinja od Kembridža dala je pravi modni omaž svojim domaćinima, kada su ona i princ Vilijam otpočeli svoju turneju Azijom i Južnim Pacifikom. Roze haljina nalik kimonu sa potpisom dizajnerke Dženi Pekam, ukrašena orhidejama, koju je nosila, bila je u skladu sa njenim azijskim okruženjem, kao i prvom posetom botaničkoj bašti u Singapuru.

Vojvotkinja je svojim prepoznatljivim osmehom odavala utisak svežine i smirenosti, uprkos četrnaestočasovnom avionskom letu i tropskoj vrućini. Brojni obožavaoci čekali od ranih jutarnjih sati poznati kraljevski par, ne bi li ih na kratko pozdravili na putu do VIP bašte orhideja.

Princ Vilijam je tada po prvi put imao priliku da vidi cvet koji je dobio naziv po njegovoj majci Dajani, princezi od Velsa. Pomenuti cvet imenovan je 1997. godine, s namerom da bude predstavljen princezi Dajani tokom njene posete Bliskom istoku. Nažalost, taj dan nikada nije došao.

Ipak, mladi par je sa oduševljenjem prihvatio ovaj gest, za koji je princ imao samo reči hvale. Istog dana, Vilijam i Ketrin su preneli kraljičine pozdrave predsedniku Singapura Toniju Tanu, a bila je to prilika da vojvotkinja ponese novu modnu kreaciju – dizajn kreatora Prabala Gurunga.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Hellomagazine.com

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti