Miljenica britanske javnosti: Princeza Šarlot jednim potezom Kejt i Megan bacila u drugi plan

Miljenica britanske javnosti: Princeza Šarlot jednim potezom Kejt i Megan bacila u drugi plan

Autor: | 03/05/2021

1

Princeza Šarlot - rođendan koji će se dugo pamtiti

Princeza Šarlot, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, uspela je, kao svake godine u ovo vreme, da za samo jedan tren fokus cele planete usmeri na sebe. Miljenica britanske javnosti 2. maja napunila je šest godina. Kraljevska porodica, iako obožava dečje rođendane, ove godine, nažalost, usled pandemije koronavirusa, većina će proći bez slavlja. Pre nekoliko dan princ Luis proslavio je 3. rođendan, a juče je i njegova sestra duvala svećice na torti.

Pročitajte: U čast trećeg rođendana princa Luisa osvanula najnovija fotografija dečaka koji će svet baciti pod noge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Kraljevska porodica, navodi izvor britanskog izdanja HELLO! magazina, dozirano objavljuje fotografije najmlađih članova, kako bi donekle zadovoljili znatiželju javnosti. Portrete, koji su delo mame Kejt, objavljuju na dan njihovog rođendana, pa je i ovog puta na zvaničnom Instagram nalogu kraljevske porodice osvanula nova fotografija preslatke princeze Šarlot. U samo jednom trenu Kejt Midlton i Megan Markl bačene su u drugi plan.

Oduševljeni slikom, fanovi su poveli polemiku na koga princeza liči. Dok jedni pišu da je ista baka, pokojna princeza Dajana, drugi smatraju da Šarlot najviše liči na oca. Ipak, čini se da je najviše onih koji u maloj princezi prepoznaju crte lica njene prabake, kraljice Elizabete, kao i majke Kejt. 

Kako je danas u Velikoj Britaniji državni praznik, Kembridžovi produženi vikend najverovatnije provode u svojoj seoskoj kući Anmer Hall na imanju Sandringem u istočnoj Engleskoj, koje je u vlasništvu kraljice. Pretpostavlja se i da je princeza Šarlot tu proslavila rođendan, ali do sada nema zvanične potvrde. 

Pročitajte: Tajne odaje kraljice Elizabete ‒ od bioskopa i bazena do bankomata

 

Komentari (1)

Loading
Mira 07:16 04.05.2021
Odgovori

Koji provod mogu da imaju deca koja moraju da budu uštogljena za vreme slavlja i da se ponašaju kako prababa naredi.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još