Da li je sve moglo da bude drugačije: Šta je princeza Dajana rekla Kamili pri prvom susretu

Da li je sve moglo da bude drugačije: Šta je princeza Dajana rekla Kamili pri prvom susretu

Autor: | 11/11/2017

0

Kada su  se princ Čarls i Dajana Spenser venčali davne 1981. niko nije mogao ni naslutiti da će njihov brak biti nesrećan.

Naizgled savršen brak imao je puno problema koji su tek kasnije izašli na videlo, ali jedna od glavnih prepreka njihovoj sreći bila je Čarlsova ljubav iz mladosti Kamila Šand.

Upoznali su se 1970. godine, kada su imali svega 23 godine, a vezu su započeli. Rastavio ih je Čarlsov odlazak u mornaricu,  pa se Kamila udala za dugogodišnjeg udvarača Endrua Parkera Boulsa.

Njihova ljubav nikada nije prestala pa je par, prema rečima Džonatana Dimblebija (Čarlsovog službenog biografa), počeo su svoju vanbračnu avanturu 1986. godine.

Nakon rođenja njihovih sinova Čarls se više nije trudio da skriva vezu  sa Kamilom , ai sama Dajana je imala ljubavnike.

Jedan od najhrabrijih momenata u životu princeze Dajane, preneo je Endrju Morton u biografiji "Dajana: njena istinita priča", a to je bio prvi susret sa Kamilom Parker, piše večernji.hr

– Znam šta se dešava između tebe i Čarlsa i samo želim da to znate. Ovo je sigurno pakao za vas dvoje i ne želim da stojim na putu, kao ni da me tretiraju kao idiota – rekla je tada Dajana.

–Imaš sve što si oduvek želela. Imaš sve muškarce ovog sveta koji su zaljubljeni u tebe, imaš dvoje divne dece, šta još hoćeš? – pitala je Kamila Parker. Lejdi Di joj je na to odgovorila: –Svog muža-

Pošto je princeza Dajana poginula 1997. godine, Čarls i Kamila svoju vezu su držali u tajnosti, a u javnosti su se zajedno pojavili tek 1999. godine.

Verili su se nekoliko godina posle, a venčali 2005. godine. Iako je udata za Čarlsa, ona kao njegova druga žena nema pravo na titulu princeze od Velsa, već je postala vojvotkinja od Kornvola.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još