Mirisno putovanje

Mirisno putovanje

Autor: | 24/07/2020

0

Prefinjene, tople i senzualne note, luksuzna nega i odabrani brendovi – zakoračite u svet lepote koji vas čeka u bjuti departementu “Charles & Christie”

“Charles & Christie” priča je o životu, ljubavi, inspiraciji, uspomenama. Nastala je sa željom da svojim mirisima donese osećaj sreće, ulije energiju i smirenost, pomogne da otkrijete sebe. Kada se osećate dobro, privlačite ljude, događaje i okolnosti koje obogaćuju vaš život. Miris kao nežna nit povezuje srodne duše, a njegovo prijatno i duboko umirujuće prisustvo na koži čini da sva čula zatrepere, kao i čitavo vaše biće.

Bjuti departement “Charles & Christie” jeste koncept osmišljen da pruži iskustvo u kome se izbor parfema podiže na nivo ceremonije. Birajući svoj miris kreirate energiju i identitet. Uspostavlja se čudesna alhemija između moćnih odabranih sastojaka i eteričnih vibracija koje oni mogu da izazovu.

Prefinjenim, toplim i senzualnim notama vodimo vas na putovanje u svet mirisnih emocija, zahvaljujući vanvremenskim, autentičnim „niche“ parfemima brendova kao što su: “Molinard”, “Affinessence”, “Angelo Caroli”, “Welton London”, “State of Mind”, “Antiqua Firenza”, “Franck Boclet”, “Gustave Eiffel”...

Kvalitet i iskustvo utkani su u proizvode renomiranih svetskih kuća. “Leonor Greyl”, “John Masters Organics”, “Sachajuan” samo su neki od selektivnih brendova za negu kose koji mogu da se nađu u ovoj oazi lepote. Proizvodi na bazi prirodnih sastojaka razvijani su po specijalnim recepturama i godinama testirani u laboratorijama dok nije dobijeno ono najbolje za negu kose, lica i tela.

Zakoračite u svet mirisnih nota i luksuzne nege kozmetikom selektivnih brendova, namenjene osobama od stila koje žele da ugode sebi i onima koje vole.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: beauty promo