Zvezda Exita Alesso predstavio singl Without You, na Tvrđavu donosi niz novih hitova!

Zvezda Exita Alesso predstavio singl Without You, na Tvrđavu donosi niz novih hitova!

Autor: | 06/06/2023

0

Globalna senzacija i višestruko platinasti producent i DJ Alesso spreman je da u subotu, 8. jula servira neke od najvećih svetskih hitova i nastavi zvezdani niz nastupa najpopularnijih DJ-eva sveta na Gorki List Glavnoj bini EXIT festivala, što je pokazao i u novom singlu „Without You“! Prvo u nizu izdanja najavljenih za predstojeći period, u kom svetski poznati švedski heroj plesne muzike pravi osvrt na svoje progressive house korene, bilo je i očigledni favorit fanova, koji su uoči objavljivanja pesme na društvenim mrežama izabrali upravo „Without You“ za početak nezaustavljivog talasa hitova koji slede!

Alesso - Without You (Official Lyric Video)

Neprikosnoveni hitmejker, producent i DJ je na svojim društvenim mrežama uoči objavljivanja singla, uz kratke audio isečke, pitao fanove koju pesmu žele prvu da čuju u celosti, a upravo je moćna i strastvena „Without You“ izabrana kao apsolutni favorit! Alesso je time je najavio niz novih izdanja, koja će bez sumnje osvojiti planetu i rasplesati publiku ispred Gorki List Glavne bine EXIT Univerzuma 8. jula!

EXIT promo

 

Nakon što je prošle godine osvojio radijski etar i festivale širom sveta hit singlom „Words“ sa pop zvezdom Zarom Larsson, „Without You“ je druga pesma koju je Alesso izbacio ove godine – prethodila joj je „Caught A Body“, rasplesana saradnja sa Grammy nominovanim superstarom Ty Dolla $ign-om. Sudeći po najavama, izvesno je da ovaj globalni hitmejker ne namerava da se zaustavi na tome!

U svojim poslednjim izdanjima Alesso je ponovo dokazao da njegov uticaj nadilazi granice strogih žanrovskih odrednica – bilo da je u pitanju Liam Payne i numera „Midnight“, „THE END“ sa goth muzičarkom Charlotte Lawrence ili nova „Without You”, Alesso je neizostavan adut top lista dance muzike. Njegovoj svestranosti svedoče i prethodne saradnje sa izuzetno raznolikim umetnicima među kojima su Katy Perry, Ryan Tedder (One Republic), Calvin Harris, Tove Lo, James Bay, Swedish House Mafia i mnogi drugi.

Pored prethodnih hitova, kao što su platinasti „If I Lose Myself“ i „Under Control“, koji je zavredio zlatnu plaketu, ovaj švedski umetnik dostigao je veliki uspeh i pesmom „Calling (Lose My Mind)“, koja je zauzela sam vrh Billboard-ove Hot Dance/Electronic Songs liste. Plesna himna „Let Me Go“, na kojoj su mu se pridružili Hailee Steinfeld i Florida Georgia Line dostigla deveto mesto na istoj listi, dok se zvezdana saradnja sa Katy Perry na singlu „When I’m Gone“ plasirala u top 10 singlova u više zemalja širom sveta.

Alesso na Gorki List Glavnu binu stiže u subotu, 8. jula, a u EXIT Univerzum od 6. do 9. jula uz podršku Gorkog Lista sleću i predvodnici najtraženije turneje na svetu The Prodigy, rap bogovi Wu-Tang Clan, Grammy rekorder Skrillex, kao i Eric Prydz, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, Keinemusik, Hot Since 82, CamelPhat, Ben Böhmer live, Agents Of Time live, Mind Against, Chase & Status, Sofi Tukker, LF System, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Layla Benitez, Gioli & Assia live, Gheist live, 8Kays, Marko Nastić, Tijana T, Space Motion, Coeus, Kristijan Molnar, Human Rias, Mene, Ben UFO, Anetha, Avalon Emerson, Carlita, Desiree, Shimza, Cici, Patrick Mason, Partiboi69, Koboyo, Raven, X-Coast, Ignite, Wolfbrigade, Midnight, Cockney Rejects, Exciter, Massacre, The Toasters, Dry Cleaning, Rudeboy, Bojana Vunturišević, Atheist Rap, Pero Defformero, Porto Morto i mnogi drugi.

Festivalske ulaznice dostupne su po promotivnim cenama od 7.490 dinara i uz uštedu od 50 odsto u odnosu na finalnu cenu, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po ceni od 2.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na sajtu EXIT festivala, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs EXIT promo

Slične Vesti

Najnovije vesti