Kozmetički centar kojem sve dame veruju: Dobro došli u Stars!

Kozmetički centar kojem sve dame veruju: Dobro došli u Stars!

Autor: | 17/03/2023

0

Bojana Stojanović, mlada, lepa i uspešna preduzetnica, poslovni put počela je još tokom školovanja.

‒ Krenula sam od profesionalnog šminkanja, a ubrzo sam počela da radim i ekstenzije trepavica. Sećam se da sam za maturu šminkala celu školu, ostavila sam samo malo vremena za sebe. (smeh) Posao je rastao i širio se zahvaljujući mojoj posvećenosti, a uz sve obaveze završila sam i Pedagoški fakultet. Veliku pomoć pružile su mi sestre, koje su i same pokazale veliko interesovanje za svet lepote. Naš uspeh je zajednički.

Bojana je danas vlasnica kompanije S Akademy i osnivač istoimenog kozmetičkog brenda, a stoji i na čelu tima kozmetičkog centra Stars, koji se nalazi na dve lokacije – u Bijeljini, u ulici Meše Selimovića 2a, i u Mileševskoj 53 u Beogradu.

Promo

 

Koje osobine je neophodno posedovati da bi se obavljala liderska funkcija?

‒ Za dobar start bitni su pozitivna energija, ljubaznost i profesionalnost. Kvalitet je tajna koja održava posao na duže staze i zato je jako važno dobro rasporediti obaveze, tako da svaki član tima radi ono što perfektno zna. Tim se najbolje vodi kada se osećate kao njegov ravnopravni član, a stalna usavršavanja nas vuku napred, da budemo još bolji i u skladu s vremenom.

“Ponekad je potrebno izaći iz zone komfora da biste napravili bolje rezultate”, poručili ste u jednoj objavi na Instagramu. Pretpostavljamo da to govorite iz ličnog iskustva.

‒ Zona komfora može biti štetna jer u njoj nemamo mesta za dalji razvoj i napredovanje. U svakoj profesiji postoje prepreke, koje su rešive ako se reaguje na vreme, još bolje ako se predvide, kao u partiji šaha. Zato je potrebno da istražimo naše mogućnosti i prevaziđemo strah od promena. Slikovito rečeno, ne želite da vam neko ukrade sir dok se bojite da krenete u potragu za njim.

Promo

 

Kako biste onima koji vas još nisu posetili predstavili kozmetički centar “Stars”, koji postoji već 15 godina?

‒ Kao spoj vrhunske usluge i ugodnog ambijenta, mesto na kome možete da završite sve što vam je potrebno. U prvom planu je permanentna šminka, sa kojom zauzimamo vodeću poziciju na Balkanskom poluostrvu. Naš tim čine školovani kozmetičari obučeni da rade više od trideset različitih tretmana lica, a u tu svrhu koristimo francusku kozmetiku “Biologique Recherche”. Proizvodi tog brenda su kod nas i u prodaji. Radimo sve ekstenzije trepavica, pedikir, manikir, medicinski pedikir, depilacije, profesionalnu šminku... U ponudi je i spa-nega: aromaterapija lica i tela, detoks lica i tela, tretman medom i mlekom, čokoladom. Na podužoj listi naših usluga su i tretmani za mršavljenje i celulit, „Velashape“, lip laser, elektrostimulacija, „med2contour“, kavitacija, kriolipoliza, „vacuslim“, tretman blatom, maderoterapija, mumija tretman. Izdvojila bih i laserske tretmane: epilacija dlačica, 4D podmlađivanje, korekcija ožiljaka, kapilara, strija, odstranjivanje gljivične infekcije noktiju. Kad je reč o estetskoj medicini, na raspolaganju su fileri, botoks, lipoliza, mezoniti, hemijski pilinzi i mezoterapija. Više o “Starsu” možete saznati na Instagram profilu @starsestetskicentar.

Vi lično usmereni ste na permanentnu šminku i edukaciju.

‒ Poslednjih godina najviše sam se fokusirala na trajnu šminku usana i trajni ajlajner. Kod mene možete da zakažete termine ako želite da vam se uradi trajna šminka ili ako vas zanima da i sami savladate tu veštinu, mogu da budem vaš edukator i uvedem vas u svet permanentne šminke. Takođe sam edukator koji ima više od deset godina radnog iskustva za svilene trepavice, ruski volumen trepavica, „lash lift“, „brow lamination“, profesionalno šminkanje i već spomenutu permanentnu šminku.

U vašem bogatom CV-u izdvaja se i centar “S Academy”.

‒ “S Akademy” je edukativni centar namenjen svima koji žele da prošire svoja znanja i napreduju u ovom poslu, kao i onima koji bi da uđu u svet estetike, te biraju siguran početak sa profesionalnim edukatorima koji se mogu pohvaliti bogatim iskustvom i velikim brojem zadovoljnih klijenata i studenata. Nudimo i edukacije za sve usluge koje radimo u estetskom centru “Stars”. Studentima smo uvek na raspolaganju, a posle završenih edukacija trudimo se da im omogućimo najbolju opremu za rad, kao i sredstva koja dodatno mogu da uzmu u firmi “S Akademy”. Više informacija možete pronaći na „Instagram“ profilima @s.academy.edukacije i @sacademy_prodaja, kao i na sajtu www.stars-sacademy.com.

Da li su proizvodi brenda “S Academy” namenjeni isključivo profesionalcima ili su za svakodnevnu upotrebu?

‒ Posebno sam ponosna na naš brend “S Akademy” koji je vrlo kvalitetan i sa kojim studenti postižu savršene uspehe u poslu. Pored studenata, imamo veliki broj korisnika širom Bosne i Hercegovine i Srbije. Isporuke vršimo na adresu kupaca, a proizvodi su namenjeni isključivo za profesionalnu upotrebu. Osim toga, uvoznici smo i brojnih svetskih brendova, čiji je kvalitet u samom vrhu. Poručivanje je moguće preko našeg „Instagram“ profila ili telefonskim pozivom – broj za Srbiju je 065 5459 926, a za Bosnu i Hercegovinu 055 420 030.

Kako biste, iz ugla roditelja, posavetovali mlade devojke po pitanju nege?

‒ Kao pedagog i majka znam da nije jednostavno objasniti devojčicama u pubertetu da šminka nije dobra za njih, pa zato savetujem roditeljima da im bar omoguće kvalitetne proizvode, koji nisu previše agresivni za njihovu mladu kožu. U našem centru mogu se raditi tretmani već od 12. godine, u svrhu smirivanja akni.

Izuzetno ste lepa i negovana žena. Verujemo da je i to, osim stručnosti, važan faktor zbog kojeg vam brojne dame ukazuju poverenje.

‒ Trudim se da dam dobar primer. Za pravilnu negu i vidljiv rezultat neophodan je savet stručnjaka, pa ženama preporučujem da se obraćaju isključivo profesionalcima koji će pronaći najbolje rešenje. Iako se bavim estetikom, mlade ljude uvek podsećam da ne unapređuju samo spoljašnjost, već da ulažu i u znanje, jer je to zagarantovan put do uspeha.

Promo

 
 

Uprkos brojnim obavezama, ostaje vam vremena i za hobije.

‒ Smatram da svako mora da ima ventil koji ga opušta i restartuje od svakodnevnih obaveza. Slikarstvo je moja velika ljubav, nadam se da ću za nekoliko godina moći da se pohvalim samostalnom izložbom. Zanima me i sport. Profesionalno sam trenirala tekvondo, nosilac sam crnog pojasa prvi dan. Bila sam dugogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i osvojila više od 150 medalja, ali i 13 pehara kao najbolja takmičarka na turnirima. Sportom se sada, zbog drugih prioriteta, bavim rekreativno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo