Najpoznatiji brendovi na jednom mestu: Kako je Rajićeva TC postala jedna od urbanih prestoničkih destinacija mode u 2022. godini

Najpoznatiji brendovi na jednom mestu: Kako je Rajićeva TC postala jedna od urbanih prestoničkih destinacija mode u 2022. godini

Autor: | 29/12/2022

0

Pored toga što je mesto mnogih poznatih svetskih brendova, Rajićeva TC je tokom proteklegodine dobila i epitet jedne od upečatljivih prestoničkih modnih destinacija. Predstavljamo vam pregled najuzbudljivijih događaja u Rajićevoj koji su ovaj tržni centar stavili na mapu ljubitelja sa stilom, ali i urbane modne scene.

Promo

 

Modni događaji, aktivacije i kampanje dominirali su prvom polovinom 2022. u Rajićevoj. Osmi mart protekao je u znaku promocije knjige „Modni marketing savremene tendencije“ prof. dr Milice Slijepčević, u okviru koje je publika sa interesovanjem pratila izlaganje o modnom biznisu i održivoj modi. Pored toga se održao i panel za preduzetnice pod sloganom cele osmomartovske kampanje „Žena si, možeš sve“, gde su o ovoj važnoj temi govorile: Iva Parađanin, Milica Čalija, Marija Đurovski i Ivana Marinković.

Promo

 

Početak aprila obeležio je „Shoes week“ tokom kogа su posetioci Rajićeve mogli da naprave fotografije u izabranom paru obuće u specijalno dizajniranim ramovima. Popularni brendovi poput: Dune London, Kickz and Heelz, Solo obuća, Labrador, Afrika i Safran obuće učestvovali su u ovoj aktivaciji i doprineli stvaranju brojnih sjajnih kreativnih fotografija. Odmah za ovim događajem usledila je kampanja proleće/leto ’22. novih kolekcija, svetskih brendova koji se mogu naći u Rajićevoj, realizovana u saradnji sa našim poznatim glumcima Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem.

Promo

 

Modno proleće u Rajićevoj vrhunac je dostiglo u maju, kada je tržni centar u srcu grada postao domaćin najpoznatije manifestacije Grazia Shopping Night. Posetioci su mogli da uživaju u popustima na modne komade najpoznatijih brendova kao što su: MiaMaya Fashion Concept Store, Remiks.com Space, Fashion&Friends, Barbolini Sartoria i mnogih drugih. Kao šlag na modno-urbanoj torti, Rajićeva je svoj jubilarni 5. rođendan proslavila humanitarnom izložbom i licitacijom modnih fotografija, poznatog fotografa Danila Pavlovića, ekskluzivno rađenih povodom rođendanske kampanje. Ovaj događaj realizovan je u saradnji sa kreativnim timom platforme BURO., uz podršku mnogobrojnih partnera i eminentnih zvanica.

Promo

 

Nakon toga su se ređali još mnogobrojni modni događaji i performansi, kao što su bile modne izložbe,jesenji Grazia Shopping Night, editorijali i fotografisanje modne kolekcije, naše poznate kreatorke, Dragane Ognjenović na najlepšoj terasi u srcu grada. Za kraj godine organizovana je i modna revija brenda EMU Naturaly Australia u saradnji sa Beosportom, koji je zastupnik ovog fenomenalnog brenda – proizvođača obuće od prirodne ovčije kože i vune. Rajićeva i u 2023. godini ostaje epicentar gradskih dešavanja i mesto koje promoviše društveno odgovorne teme, kulturu, mlade slikare, fotografe, modne dizajnere, i sve one koji zapravo doprinose razvoju našeg društva. Doživite jedinstveno iskustvo kupovine i uživanja u Rajićevoj.

Promo

 

 

https://www.rajicevashoppingcenter.rs/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti