Golden Masters Company: Investirajte u zlato, investirajte u budućnost!

Golden Masters Company: Investirajte u zlato, investirajte u budućnost!

Autor: | 09/09/2022

0

Sve na svetu može da izgubi vrednost, ali ne i zlato, poručuju vrhunski eksperti iz Investicionog centra Golden Masters Company


Zbog globalne krize kojoj se ne nazire kraj cena zlata vinula se u nebesa. Sve na svetu može da izgubi vrednost, ali taj plemeniti metal trajaće dok god bude postojala ljudska civilizacija. Neuništivo, nezavisno od svih društvenih i političkih faktora, oslobođeno poreza, a može da se konvertuje u bilo koju valutu, jednom rečju – savršeno. Ako raspolažete slobodnim kapitalom kome još niste odredili namenu, ne razmišljajte previše. Uložite u svoju budućnost. Investiciono zlato, ono najvišeg stepena čistoće, predstavlja najsigurniji vid ulaganja, a kupci mogu biti i pravna i fizička lica. Pošto je konkurencija velika i veoma je važno kome ćete pokloniti poverenje, predstavljamo vam centar sa tri decenije tradicije i vrhunskim profesionalcima koji su znanje i iskustvo sticali na međunarodnoj sceni.

Golden Masters je grupacija u porodičnom vlasništvu koja se još od 1992. godine bavi finansijama i trgovinom plemenitim metalima, dragocenostima i dragim kamenjem. Lajtmotiv njihovog rada je jednostavan – pronalazak najboljeg rešenja u skladu sa potrebama klijenata. A mnogi klijenti tu su od prvog dana, jer kada je o ovakvoj vrsti saradnje reč, poverenje igra jednu od glavnih uloga. Mastermind centra je dama koja u zlato pretvara sve što dotakne. Doslovno. Aleksandra Anja Pejić, diplomirani gemolog, osnivač i direktor kompanije, ceo život posvetila je ovoj delikatnoj profesiji kojom ne može baš svako da se bavi.

Rade Kovač

 

‒ Ljubav prema dragocenostima u meni se javila veoma rano, da li zbog roditelja koji su i sami bili u tom svetu ili zato što sam već kao devojčica imala istančan ukus i žicu za to. Pravila sam nakit od glinamola i potom ga prodavala, što je bio sjajan način da dopunim džeparac.

Dečja igra pretvorila se u životni poziv i veliku ljubav. A kad nešto strasno volimo, onda smo u stanju da stignemo i do zvezda. Ili, u Anjinom slučaju, do plemenitih metala i bleštavih dijamanata, najboljih prijatelja svake žene. 

‒ Ceo život posvetila sam radu i usavršavanju. Uvek sam se trudila da idem dalje, i stigla sam daleko, i od svojih i od tuđih očekivanja. Radila sam na sebi, razvijala svoju ličnost, što nije bilo ni lako ni jednostavno, ali u tome i jeste draž. I posle svih ovih godina svoj poziv ne doživljavam kao posao, već kao hobi i strast. Mislim da je to ključ mog uspeha. 

Energičnu Beograđanku oduvek su privlačile neuobičajene i nedokučive stvari, nešto što nije lako dostupno, ali je puno izazova. Ne drži je mesto i uvek je spremna za akciju.

‒ Rano sam se osamostalila i shvatila kako da sebi obezbedim mogućnost da se usavršavam na način na koji ja želim. Srećom, oduvek sam imala podršku roditelja koji su verovali u mene i davali mi vetar u leđa. Neizmerno sam ih zahvalna. Mama mi je govorila: Sine, niotkuda se nisi vratila praznih ruku. Ili si donosila diplome ili nove poslove. Zaista bi bila grehota da sediš na jednom mestu. Sva moja putovanja i avanture bili su svojevrsni izazovi. Recimo, desilo se da odem na odmor i usput napravim gemološku laboratoriju, kojom sam otvorila i niz novih mogućnosti za razvoj biznisa. Ne postoje granice.

Rade Kovač

 

Profesija kojom se bavi dugo je na našim prostorima bila mistifikovana. No, Anja je od početka nastojala da posao koliko god može prilagodi ovdašnjem mentalitetu i mogućnostima klijenata.

‒ Dok sam bila deo tima prestižne kuće Sotheby’s dosta sam naučila o prodaji jer sam radila u privatnim sektoru, sa kupcima koji za jedan ekser plaćaju basnoslovne svote novca. Strasni kolekcionari ne žale čitavo bogatstvo da bi uživali u još jednom trofeju. Tamo sam naučila da svaki kupac dolazi sa istom željom i da očekuje najbolju uslugu i servis. Tako i mi u našoj kompaniji prilazimo svakom klijentu, otvoreno, sa poverenjem i željom da uživa u svojoj investiciji. Zato nam se uvek rado vraćaju, ili svraćaju na kafu, čaj i čašicu razgovora.

U okviru kuće Golden Masters posluje i Golden Masters Company, sektor koji se bavi investicijama u zlato.

‒ Zlatne poluge bile su logičan sled događaja u mom dugogodišnjem poslovanju. Maksimalno smo profesionalni, naša usluga je svetska, a klijentima garantujemo diskreciju i bezbednost, kao i poseban način edukacije. Za nas je svaki kupac veliki, bez obzira na svotu koju investira. Svaki kapital zaslužuje poštovanje jer u njega su utkani nečiji trud, rad, odricanje...

Rade Kovač

 

Poverenje je preduslov dugoročne saradnje, kaže Anja, a sa njom se slaže i Milan Vesković, suosnivač kompanije, diplomirani ekonomista, master prava, vrhunski stručnjak sa bogatom radnom biografijom i dvadesetogodišnjim iskustvom u oblasti bankarstva i osiguranja. Kada bismo nabrojali sve podatke iz njegovog CV-ja, ovde ne bi bilo dovoljno mesta. Poslove obavlja u celoj Evropi, pomenimo tek kompanije kao što su Wefox, Revolut, Degussa, Privatna banka. Milan je zadužen za inostrana partnerstva, pregovore i rad sa VIP klijentima, među kojima je i mnogo poznatih imena. Poslednjih godina u našoj zemlji raste interesovanje za investiranje u zlato, kaže nam. 

‒ Sve veći broj ljudi kupuje zlato ili srebro. Male dukate za rođendane, velike za venčanja, dok su zlatne poluge različitih dimenzija i težine, od jednog grama do jednog kilograma, savršeno rešenje za štednju, očuvanje vrednosti kapitala ili kao zaštita od inflacije. Naši klijenti dolaze iz svih društvenih sfera. Svakom se posvećujemo sa jednakom pažnjom i iskrenim poštovanjem. Takođe, obraćaju nam se jer su željni fer savetovanja, a aspekti koji su im jednako važni su kvalitet robe (Lmba), rok isporuke, dostupnost zlata i privatnost za kupce. Sve to možemo da garantujemo. Koristimo i naše digitalne sposobnosti da identifikujemo najbolje ponude na tržištu kako bismo klijentima ponudili najpovoljnije rešenje. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin