VELIKI LETNJI HOROSKOP: Kome će sve ići od ruke, a ko će morati da se pomuči?

VELIKI LETNJI HOROSKOP: Kome će sve ići od ruke, a ko će morati da se pomuči?

Autor: | 09/07/2022

0

Leto je stiglo, a to znači samo jedno – vreme je da se opustite, udahnete duboko i uživate u toplim danima, koji su nam već pokucali na vrata! Ako vas zanima šta su vam to zvezde pripremile u narednom periodu i hoćete li pamtiti ovo leto po provodu, druženju ili pak haosu, trknite do najbližeg kioska i nabavite magazin HOROSKOP!

 

 

U njemu vas čeka detaljna astrološka prognoza za svaki dan – saznajte kao će vam ići u poslu i ljubavi, kao i hoće li vas zdravlje služiti. Tu su i zvezdani saveti po nedeljama, ali i posebne poruke koje sudbina šalje osobama rođenim u julu, avgustu i septembru!

Oni rođeni u znaku Raka, Lava i Device u magazinu će moći da pročitaju veliki solarni horoskop, odnosno da saznaju šta ih očekuje od rođendana koji će proslaviti ove godine, pa do trenutka kad budu duvali svećice na torti naredne godine!

Promo

 

Takođe, na stranicama magazina pronaći ćete predviđanje sudbine po kineskom horoskopu, a tu je i numerološka prognoza – nakon što izračunate svoj lični broj, otkrićete kakvo leto možete da očekujete i da li vas od jula do septembra očekuje mnogo zabave ili ćete možda morati da se pripremite za velike životne promene.

Tu su i malo poznate činjenice o astrologiji, ali i činjenice o Mesecu – saznaćete zašto i kako on utiče na nas, ali i na koji način njegov položaj u trenutku našeg rođenja određuje našu sudbinu. I to, naravno, nije sve!

Kupite magazin HOROSKOP, vaš vodič kroz sudbinu zapisanu u zvezdama – letnji broj je na kioscima od petka 1. jula, dok će naredni (jesenji) izaći 25. septembra. Dakle, viđaćemo se na kioscima na svaka tri meseca, tako da ćete, počev upravo od ovog leta, imati svoj detaljan astrološki vodič za svako godišnje doba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin