Gracia bombonjera  - Proizvedena od Premium Belgijske čokolade

Gracia bombonjera - Proizvedena od Premium Belgijske čokolade

Autor: | 30/06/2022

0

Kažu da čuda ne postoje, ali mi dokazujemo svakog dana suprotno. Iz dana u dan pravimo čuda u našoj Nelly fabrici. Našoj kreativnosti nema kraja, jer uvek spajamo nove ukuse. Čokolada nas vodi u svet koji nam dopušta da stvaramo. Najmodernija tehnologija je izvorni put našeg stvaralaštva, od najfinijeg kakaa do najpažljivije biranih sastojaka, koji u kombinaciji prate svetske trendove, pogađaju istančan ukus potrošača i zavodljivo ih privlače da ostanu u Nelina svetu. Pažnja naših potrošača je usmerena ka hedonizmu, zdravijim stilovima života, a naš je prioritet briga o poreklu, izradi i održivosti.

Promo

 

Tragate za motivacijom, trenucima za proslavu ili birate načine da pobegnete od svakodnevnice? Mi smo tu da vam pružimo široku lepezu ukusa, jedinstveno uživanje u spoju premium sastojaka, vrhunske teksture i nezaboravnog doživljaja.

Gracia bombonjera je proizvedena od Premium Belgijske čokolade sa visokim sadržajem mleka u četiri neodoljiva čokoladna ukusa: mlečna čokolada sa mlečnim punjenjem, mlečna čokolada sa komadićima keksa sa kakaom, mlečna čokolada sa seckanim lešnikom i karamelom i mlečna čokolada sa voćnim filom od jagode.


www.nelly.co.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin