Nova linija Samsung uređaja za 2022. godinu dizajnirana za inovativno personalizovano iskustvo

Nova linija Samsung uređaja za 2022. godinu dizajnirana za inovativno personalizovano iskustvo

Autor: | 31/03/2022

0

Kompanija Samsung Electronics je na virtuelnom događaju Unbox & Discover pokazala novu liniju Neo QLED 8K televizora, soundbarove, dodatke, kao i svoju viziju održivosti za 2022. godinu. Novom linijom uređaja Samsung nastoji da redefiniše ulogu televizora stvaranjem lepo dizajniranih, vrhunskih ekrana koji nude mnogo više od same zabave. Ovogodišnji proizvodi i njihove karakteristike podižu ekran na potpuno nov nivo, pružajući korisniku mogućnost da na jednom središnjem mestu ima na raspolaganju različite opcije – od gaminga, povezivanja, rada i još mnogo toga.

Samsung

 

- Fokusirani smo na stvaranje besprekornog iskustva kod svih naših uređaja čime korisnicima omogućujemo bezbrižno uživanje u svim njihovim prednostima i karakteristikama. Neo QLED 8K za 2022. godinu dizajniran je da ispuni potrebe i probudi strast naših korisnika, a sve inovacije podstaknute su upravo njihovim iskustvima. Neo QLED 8K, kao najvažniji uređaj koji se nalazi u središtu svakog doma, poseduje moć da stvori nova iskustva i vrednosti za naše korisnike - rekao je Jong-Hee (JH) Han, potpredsednik, izvršni direktor i voditelj Samsung Device eXperience odeljenja.

Samsung

 

Novi portfelj Samsung proizvoda za 2022. razvijen je prateći viziju „Screens Everywhere, Screens for All“, s televizorima kao ključnim uređajima svakog doma i života korisnika. U skladu s tom vizijom, Samsung je stvorio uređaje koji se neprimetno integrišu kako bi pružili personalizaciju i povezanost, osiguravajući da ekran odgovara svakom okruženju i životnom stilu. Kroz istoriju televizori i ekrani uopšte uglavnom su se povezivali s pojmom „gledanja“, ali Neo QLED 8K želi da to promeni proširenjem mogućnosti i stvaranja novih vrednosti korisničkog iskustva. Neo QLED 8K - Najbolje postaje još bolje!

Samsung

 

Neo QLED 8K za 2022. unapređen je kako bi se doživljaj velikog ekrana podigao na sasvim nov nivo. U samom središtu nalazi se Neural Quantum 8K, najnoviji procesor koji sadrži 20 nezavisnih neuronskih AI mreža, od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i kvalitet prikaza slike za optimalno gledanje, bez obzira na izvor.

Samsung

 

Neural Quantum 8K procesor također pokreće novu tehnološku inovaciju – Real Depth Enhancer. Pomoću ove karakteristike skenira se ekran i maksimizira kontrast u odnosu na pozadinu, istovremeno poboljšavajući objekat u fokusu, dok pozadina ostaje neobrađena. Ova tehnološka inovacija deluje na sličan način na koji ljudsko oko percipira slike u stvarnom životu, tako da se objekat na ekranu ističe na pozadini.

Samsung

 

Nova karakteristika je i Shape Adaptive Light Control koja omogućava da procesor u kombinaciji sa snažnom Quantum Mini LED tehnologijom stvara preciznu i kontrolisanu rasvetu, tako da svetla područja ostaju svetla, a tamni prostor oko njega ostaje taman. Recimo, pun mesec ostaće osvetljen na tamnom noćnom nebu.

Samsung

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin