HELLO! vam poklanja!

HELLO! vam poklanja!

Autor: | 08/11/2021

1

HELLO! je samo za vas spremio sjajan poklon!

REDOVNI PREGLEDI ČUVAJU NAS OD RAKA GRLIĆA MATERICE

Oktobar mesec obeležile su mnogobrojne PR kampanje kojima je cilj bila prevencija karcinoma dojke, kao najčešćeg oblika karcinoma kod žena u svetu.

Karcinom grlića materice je drugi najčešći karcinom koji pogađa žene. Svake godine oko 1.300 žena u Srbiji oboli, dok približno 500 izgubi život usled ovog oboljenja. Srbija se po statistikama nalazi na petom mestu u Evropi, posle Letonije, Bosne i Hercegovine, Estonije i Moldavije. Takođe, Srbija se i po umiranju od ove vrste raka kod žena nalazi na petom mestu u Evropi.

Ono što je dobra vest kada je rak grlića materice u pitanju jeste da se on može sprečiti redovnim pregledima.

Ako se otkrije u ranoj fazi, velike su šanse da se pacijentkinja izleči i sačuva svoj život. Zato je izuzetno važno da se što ranije otkriju simptomi raka grlića materice.

Opšta bolnica NEW Hospital iz Novog Sada, u kojoj možete obaviti i kompletnu dijagnostiku i hirurško lečenje ove bolesti, čitateljkama portala hellomagazin.rs poklanja 5 vaučera za besplatan preventivni pregled kod prof. dr Gorana Malenkovića, ginekologa - onkologa, koji obuhvata ginekološki UZ pregled, vaginalni sekret i PAPA test.

Promo

 

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar i osvojite vaučer za kompletan ginekološki pregled!

Delimo 5 vaučera!

Izvlačenje dobitnika je u četvrtak 11. novembra! 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti