Oh So Tokyo - neodoljivi spoj šminke i umetnosti

Oh So Tokyo - neodoljivi spoj šminke i umetnosti

Autor: | 30/06/2021

0

Oh So Tokyo - neodoljivi spoj šminke i umetnosti

Kada spomenemo Tokio, pomislimo na grad u kom se spajaju viševekovna tradicija i vodeća svetska tehnologija, neponovljivu modernu metropolu koji naseljava više od 37 miliona ljudi... U tako velikom i dinamičnom gradu, njegovi stanovnici svakodnevno stvaraju pop kulturu u kojoj je važno da budete jedinstveni, kreativni i drugačiji. Inspiraciju zasigurno pronalaze u bogatom kulturnom nasleđu i prepoznatljivom modernom identitetu, koji donose živopise trendove i unikatnu modu.

Inspirisan tako uzbudljivom energijom i autentičnom kombinacijom tradicionalnog i savremenog, Avon je u saradnji sa japanskom umetnicom Kanako Sasaki kreirao pakovanja za svoju najnoviju limitiranu kolekciju šminke – Oh So Tokyo, sa željom da na jedinstven način predstavi trendi izgled živopisnog Tokija.

Predstavljamo vam celu kolekciju koja će obeležiti ovo leto:

Mark. Oh So Tokyo. hidratantni prajmer (1.399 din) je savršena podloga za šminku u obliku svilenkastog gela sa zlatnim česticama koje stvaraju hidratantnu bazu.

Avon promo

 

 

Mark. Oh So Tokyo. ruž za usne i rumenilo (899 din) dolazi u pet nijansi, koje se mogu koristiti i kao rumenilo za monohromatski izgled, i imaju visokooktanski pigment, laganu teksturu i intenzivnu boju.

Avon promo

 

 

Mark. Oh So Tokyo. senka za oči (1.099 din) u četiri intenzivne nijanse sa magnetno naelektrisanom formulom, održavaju čvrstu formu pigmenta za odvažan izgled očiju.

Avon promo

 

Mark. Oh So Tokyo. rumenilo (799 din) – jedinstvene tri 2u1 varijante koje dolaze u ombre kombinaciji svilenkastog mat rumenila i blistavog hajlajtera za idealan spoj boje i sjaja.

Avon promo

 

 

Mark. Oh So Tokyo, ajlajner (899 din) sa četkicom koja je inspirisana kaligrafski preciznim potezima i koja pruža lasersku preciznost uz intenzivnu formulu i pigmentovanu boju.

Avon promo

 

 

Nova limitirana Oh So Tokyo kolekcija dostupna je od 1. jula u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti