Novogodišnja čarolija počinje: Avon vam poklanja vredan beauty paket

Novogodišnja čarolija počinje: Avon vam poklanja vredan beauty paket

Autor: | 14/12/2022

0

Dočekajte praznike spremni uz Avon limitirane ponude i kolekcije

Obradujte sebe i svoje najbliže odabranim prazničnim beauty proizvodima! Avon je samo za vas spremio sjajan poklon!

Kako se bliže praznici, tako se povećava i naša euforija zbog svih radosnih momenata koji nas očekuju – doček i proslave, susreti sa našim voljenima, odmor, kao i brojni pokloni. Da li ste već pripremili poklone za sve koje želite da obradujete? Ako niste, pravo je vreme i na pravom ste mestu jer je kompanija Avon i ove godine mislila na vas i spremila savršene i već gotove poklon setove i limitirane kolekcije za celu porodicu.

Iz udobnosti svog doma, u samo nekoliko klikova, možete naručiti sve od šminke, kozmetike, parfema i aksesoara što vam je potrebno za vas i vaše najmilije. U fenomenalnom novogodišnjem pakovanju, koje vam tako spremno stiže na željenu adresu, obradujte sebe ili drage osobe. Za sve ljubitelje šminke i limitiranih kolekcija izdvojili smo onu najupečatljiviju, pravu zimsku kolekciju koja vas neće ostaviti ravnodušnim:

Avon promo

 

Limitirana kolekcija šminke Winter Wonderland

Uz proizvode iz ove limitirane zimske kolekcije, možete izgledati zaista magično! Za izgled iz snova, Avon je pripremio palete senki za oči: Queenbee, Red Majesty i Ice Fairy koje sadrže 9 izrazito pigmentovanih senki, dostupnih po ceni od 1.299 dinara

Avon promo

 

Za potpuni zimski makeup i prijatan osećaj na usnama tokom celog dana, tu su i nove nijanse Ultra Matte i Ultra Colour Sparkle ruževa sa eksluzivnom mešavinom hranljivih ulja, po ceni od samo 529 dinara. Savršena količina sedefastog pigmenta doprinosi prijatnom osećaju na usnama tokom celog dana. 

Avon promo

 

Glimmerstick krejon u nijansama Golden Crown, Ice Ball, Princess Blue, Bronze Fantasy i Enchanting Red takođe je deo ove limitirane kolekcije. Ovaj krejon je poznat po svom jednostavnom i lakom nanošenju i dugotrajnoj boji, a savršena je dopuna za sve makeup stilove i kreativnu slobodu. Unapređena formula krejona sadrži vitamin E i ulje semena šipka, što doprinosi lakom nanošenju bez tragova i razmazivanja. Glimmerstick krejon dostupan je po ceni od 359 dinara.

Avon promo

 

Glow On hajlajter u kamenu savršena je završnica koja će upotpuniti vaš magičan zimski makeup, a dostupan je u tri nijanse po ceni od 899 dinara. Budi spremna da zablistaš uz svetlucavi hajlajter koji se tako lako nanosi!

Sada možete da uživate u prazničnom šopingu bez gužve i redova, da poručite sve proizvode onlajn, a stižu vam direktno na kućnu adresu. 

Celokupna ponuda prazničnih setova i proizvoda u specijalnim pakovanjima dostupna je u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs 

Darivanje na @hellomagazin.rs Fejsbuk stranici 

Pored isprobavanja Avon noviteta, Avon misli i na vas! U saradnji sa Avon Srbija na našoj Fejsbuk stranici možete osvojiti čak 4 seta koji sadrže Far Away Splendoria losion za telo + Far Away Splendoria mini miris + Ultra Matte ruž za usne i Glimmerstick olovku za oči. Darivanje traje do 23.12.2022. godine, a pravila učestvovanja pogledajte na našoj Fejsbuk stranici! 

Srećno!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti