Posadimo ljubav zajedno: Humanitarnom akcijom NIS iskazao podršku deci oboleloj od raka

Posadimo ljubav zajedno: Humanitarnom akcijom NIS iskazao podršku deci oboleloj od raka

Autor: | 02/07/2021

0

Volonteri kompanije NIS posadili povrće i začinsko bilje u bašti namenjenoj superherojima iz NURDOR roditeljskih kuća

Klub volontera kompanije NIS organizovao je na zemljištu Udruženja „Bašta može svašta“ u Valjevskoj Kamenici, humanitarnu akciju „Posadimo ljubav zajedno“ tokom koje je posađeno organsko povrće i začinsko bilje u bašti iz koje će svi darovi prirode, zdravi i neprskani, direktno stizati do mališana u NURDOR roditeljskim kućama.

Promo

 

Udruženje NURDOR, u saradnji sa udruženjem „Bašta može svašta“, pokrenulo je projekat sadnje i uzgajanja organskog povrća i začinskog bilja za potrebe dece koja se leče od malignih bolesti, a zaposleni kompanije NIS prvi su volonteri koji su se pridružili ovoj plemenitoj akciji.

Promo

 

‒ Veliko je zadovoljstvo što je NIS-ov Klub volontera imao priliku da pruži doprinos u sadnji organskog povrća i začinskog bilja za potrebe korisnika NURDOR-ovih roditeljskih kuća. Svesni važnosti zdrave i pravilne ishrane tokom lečenja dece od malignih bolesti, naši volonteri su sa puno entuzijazma pristupili sadnji različitog povrća i začinskog bilja na imanju „Bašta može svašta“, u okviru kojeg se nalazi bašta namenjena mališanima koji se leče od raka. Sinergijom volonterizma i donatorske podrške, koju je kompanija NIS i ranije pružala udruženju NURDOR, nastavićemo da dajemo svoj doprinos unapređenju uslova za lečenje mališana koji biju svoju najtežu bitku ‒ istakli su članovi Kluba volontera kompanije NIS.

Promo

 

Udruženje NURDOR zahvalilo je volonterima NIS-a na podršci.

‒ NURDOR se trudi da na sve načine pruži podršku deci koja se leče od malignih bolesti, a dostupnost zdrave hrane je u toku lečenja veoma važna. Sa druge strane, ideja koja prati sve naše akcije je zajedništvo. Kada radimo udruženi i sa verom u dobro, možemo da uradimo zaista velike stvari. Zato smo zahvalni i ponosni što imamo partnere kao što su zaposleni u kompaniji NIS, koji dele našu misiju i daju ogroman doprinos zajednici ‒ rečeno je u Udruženju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin