NIS učestvovao u humanitarnoj akciji Instituta za ženski sport

NIS učestvovao u humanitarnoj akciji Instituta za ženski sport

09/06/2021

0

Predmeti Marine Maljković i ambasadorki Instituta prodati u dobrotvorne svrhe

Kompanija NIS učestvovala je u humanitarnoj akciji kupovine predmeta koje su donirale naša proslavljena košarkašica i selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković i ambasadorke Instituta za ženski sport. 

Sva sredstva prikupljena od prodaje donirana su Kliničkom centru Srbije, Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, Institutu za mentalno zdravlje, Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta - Odeljenje za ispitivanje i lečenje bolesti novorođenčeta i Osnovnoj školi „Anton Skala“. 

Promo

 

Sredstva koja je kompanija NIS donirala usmerena su na podršku Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova i Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta. U ime NIS-a donaciju ovim zdravstvenim ustanovama uručila je Jelena Popara, direktorka Funkcije za internu reviziju i upravljanje rizicima. Ovim je NIS postao ponosni vlasnik kimona Milice Mandić, šampionke u tekvondou i patika proslavljene košarkašice Sonje Vasić.

Pored ličnih predmeta ambasadorki Instituta i Marine Maljković, na aukciji su bile ponuđene i slike Dajane Butulije, takođe proslavljene košarkašice, a u ovoj humanitarnoj akciji učestvovale su i kompanija Mozzart, Delta Holding i Nitea.

Promo

 

Svečanosti predaje donacija, održanoj u Galeriji '73 na Banovom brdu, prisustvovali su predstavnici Vlade Srbije i Grada Beograda, gradonačelnici Zrenjanina i Kikinde, osnivač Instituta za ženski sport Marina Maljković, kao i drugi gosti i donatori.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti