Krenite u potragu za Pink Deda Mrazom i osvojite neodoljive paketiće

Krenite u potragu za Pink Deda Mrazom i osvojite neodoljive paketiće

Autor: | 06/12/2016

0

Da li ste tokom prethodna dva vikenda spazili Avon Pink Deda Mraza u Knez Mihailovoj ulici? Širom otvorite oči i krenite u uzbudljivu potragu, jer je Pink Deda Mraz možda baš tu, iza ćoška...

Šansa da osvojite paketić pre novogodišnje noći i dalje postoji! Budite u Knez Mihailovoj ulici ovog vikenda u periodu od 12-15 časova i praznična avantura može da počne! Ako ste u Nišu ili Novom Sadu, i tu možete pronaći Avon Pink Deda Mraza u glavnoj pešačkoj zoni četvrtkom, petkom i subotom tokom naredne dve nedelje! Sve što je potrebno da uradite je da napravite selfie sa njim i postavite fotografiju na Avon Srbija Facebook stranicu. Nagrada za najkreativniju fotografiju je fantastičan Avon novogodišnji paketić, a proglašenje pobednika će biti krajem decembra.

A ukoliko još uvek niste odabrali poklone za svoje najbliže, nema potrebe da brinete o prazničnim gužvama i dugačkim redovima! Dovoljno je da potražite inspiraciju na www.avon.rs ili prelistate novu Avon brošuru, koja predstavlja pravu riznicu novogodišnjih ideja i važi do 27. decembra. Nikada nije bilo lakše pronaći i poručiti savršene poklone po specijalnim novogodišnjim cenama - veliki izbor parfema, šminke, kozmetike i asesoara omogućiće vam da jednom porudžbinom obradujete sve ukućane!

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP promo
Tagovi: Avon