Majke bile kao bliznakinje, ćerke sušte suprotnosti: Čiji stil je bolji, naslednice Cece Ražnatović ili Mire Škorić?

Majke bile kao bliznakinje, ćerke sušte suprotnosti: Čiji stil je bolji, naslednice Cece Ražnatović ili Mire Škorić?

Autor: | 15/10/2023

2

Modni duel Anastasije Ražnatović i Milice Jeremić

Svetlana Ceca Ražnatović i Mira Škorić bile su kao jedno i dugo sinonim za prijateljstvo na estradi. U jednom trenutku sve je puklo i svaka je krenula na svoju stranu. 

Modni duel dve naslednice velikih muzičkih zvezda bio je neminovan!  S jedne strane, ćerka Mire Škorić Milica Jeremić dugo je čuvala privatni život od očiju javnosti.

Youtube Screenshot

 

Sa druge strane naslednica Cece Ražnatović Anastasija uplovila je u muzičke vode i odavno postala deo estradnog establišmenta.

Anastasija godinama krasi naslovne strane medija i, ukorak s vremenom, pažljivo prati modne trendove, a u njenom garderoberu mogu se naći komadi garderobe mnogih poznatih dizajnera.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?

Majka i ćerka i te kako prate modne trendove, pa dosta novca troše na garderobu. To je potvrdila i Anastasija kada je u Parizu sav honorar od prvog nastupa potrošila na šoping.

- Sve sam obišla u Parizu. Baš to što kažu, prva „gaža“ treba da se potroši na sebe ili prijatelje, i to sam ozbiljno poslušala. Mislim da sam je čak i potrošila, šalim se. Išla sam u šoping, volim u Parizu da pazarim, zaista ima svega i svačega, uopšte nisam gubila vreme - zadovoljno je rekla Anastasija.

Instagram

 

Instagram

 

Lepa Milica sušta je suprotnost Anastasiji. Završila je medicinski fakultet i radi kao doktorka, a Mira je nju dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem.

Pročitajte: Žestok okršaj naslednika - Ko je bolji frajer, sin Cece Ražnatović ili Dragane Mirković

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala igrala se tim stvarima, povukla je na oca. Oseća ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali ja uvek brinem - rekla je Mira jednom prilikom. 

Kako smo mogli da primetimo u Miličinom stilu dominiraju jednobojni komadi i svedene haljine bez previše šljokica i glamura. Čini se da su jednostavnost, udobnost i skromnost nešto što ona pretežno bira u šopingu.

Instagram

 

Boško Karanović

 

Podsetimo, ćerka Mire Škorić uživa u braku sa Sebastijanom Kaplarevićem, a Anastasija je nedavno stala na ludi kamen i sudbonosno "da" izgovorila fudbaleru Nemanji Gudelju.

Koja naslednica ima bolji stil?

 

Čiji stil je bolji

 

Komentari (2)

Loading
Mirjana Jakšić 21:29 15.10.2023
Odgovori

Kako porediti devojku koja ulaze u obrazovanje i nekog bez zvanja i znanja?

Nina 18:47 16.10.2023
Odgovori

Prelepa devojka. Prirodna dok je Anastasija izoperisana i napumpana. Anastasija se nekad lepo obuce ali cesto samo sto joj grudi ne ispadnu. Ova devojka ima stila. Plus je obrazovana. Anastasija se uhvatila mikrofona jer nije sposobna za nesto drugo. Ali ni to joj ne ide od ruke, pa se dobro udala.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti