Modni okršaj naslednica: Ko ima više stila, ćerka Cece Ražnatović ili Dragane Mirković? ANKETA

Modni okršaj naslednica: Ko ima više stila, ćerka Cece Ražnatović ili Dragane Mirković? ANKETA

Autor: | 28/08/2023

1

Modni okršaj Anastasije Ražnatović i Manuele Bijelić o kome svi pričaju

Modni duel dve naslednice velikih muzičkih zvezda bio je neminovan! Sa jedne strane ćerka Dragane Mirković, Manuela, dugo je čuvala svoj privatni život od očiju javnosti.

Sa druge strane naslednica Cece Ražnatović, Anastasija, uplovila u muzičke vode i odavno postala deo estradnog establišmenta.

printscreen/instagram

 

Manuela se tek pre godinu dana aktivirala na društvenim mrežama, gde smo imali prilike da vidimo njen istančan stil oblačenja, lepršave i uzane haljine,svakodnevni stajling i besprekoran prirodni izgled. 

Inače, u junu mesecu Dragana Mirković i Toni Bijelić organizovali su raskošnu proslavu 21. rođendana svoje ćerke koja je zablistala u bajkovitoj haljini nežno roze boje.

Pošto je ovo prvo slavlje otkako se cela porodica preselila u dvorac Ebenfut, logično je da su ovo velelepno zadnje odabrali kao mesto za žurku za pamćenje.

Pročitajte: Veliko slavlje u Beču - Marko i Manuela rasplakali Draganu, svaka majka živi za ovu sreću FOTO

Sve je dekorisano po željama slavljenice, pa je centralni atrijum dvorca bio u roze tonovima, a kompletnu organizaciju programa na sebe je preuzela Dragana, koja je u pripremama provela više od dva meseca u želji da sve bude savršeno. 

Goran Jovanović

 

Instagram

 

Anastasija već godinama krasi naslovne strane medija i u korak s vremenom, pažljivo prati modne trendove, a u njenom garderoberu mogu se naći komadi garderobe mnogih poznatih dizajnera.

Pročitajte: Bivša i sadašnja urednica odmerile modne snage - Olja i Sandra zajedno na crvenom tepihu, koja ima više stila? ANKETA

Majka i ćerka i te kako prate modne trendove, pa dosta novca troše na garderobu. To je potvrdila i Anastasija kada je u Parizu sav honorar od prvog nastupa potrošila na šoping.

‒ Sve sam obišla u Parizu. Baš to što kažu, prva „gaža“ treba da se potroši na sebe ili prijatelje, i to sam ozbiljno poslušala. Mislim da sam je čak i potrošila, šalim se. Išla sam u šoping, volim u Parizu da pazarim, zaista ima svega i svačega, uopšte nisam gubila vreme ‒ zadovoljno je rekla Anastasija za Telegraf.

Instagram

 

Boško Karanović

 

Iako približnih godina, Anastasija i Manuela grade potpuno različit stil i svaka je na svoj način posebna, a vi nam u anketi napišite čija naslednica ima više stila?

Ko ima više stila?

Komentari (1)

Loading
Darko 23:48 28.08.2023
Odgovori

I jedna i druga su dobre samo za na jednu stvar.to je u modi.i mame da povedu i uzitak je potpun.ni za sta drugo nisu.dodjite tu sam i ponesite pare ne radim za dzabe.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još