Beograđanka o kojoj se priča: Ko je devojka kojoj se Kris Džener zahvalila javno?

Beograđanka o kojoj se priča: Ko je devojka kojoj se Kris Džener zahvalila javno?

Autor: | 08/02/2021

0

Najpoznatija mama u svetu šoubiznisa, Kris Džener, jedna je od najvećih stilskih ikona. Njen minimalistički stil, svedeni krojevi, ali i moćni outfiti, koje bi malo ko mogao da iznese, sinonim su za klasičnu modu, koju bi svaka žena od stila i stava trebalo da ponese. Omaž njenom stilu, u susret dvadesetoj i ujedno poslednjoj sezoni porodičnog rijalitija "U korak sa Karadšijanovima", odala je Beograđanka, čiji modni ukus na "Instagramu" verno sledi čak 26.000 pratilaca.

Instagram story printscreen @krisjenner

 

 

Profil @stylebynini odiše neverovatnom dozom elegancije, a na hiljade žena, baš tu pronalazi modnu inspiraciju. Beograđanka, o kojoj se u modnim krugovima danas priča glasnije nego inače, stoji iza ovog profila, među čijim pratiocima se nalaze i Eva Longoria, Talije i Kris Džener, koja se na svom "Instagramu" i javno zahvalila mladoj Srpkinji.

Pročitajte: Kako je Kris Džener postala čuvena "Mamadžerka" i stvorila imperiju od ćerkinog erotskog filma (video)

 

 

Naime pomenuti "Instagram" profil, iza koga stoji mlada Beograđanka Nina Panić, napravio je omaž modnom ukusu Kris Džener, i objavio nekoliko omiljenih outrita poznate "momager-ke". Kris Džener se na društvenim mrežama javno zahvalila "Instagram" profilu iza koga stoji Nina, zbog čega se u modnim krugovima o njoj i njenom uspehu priča više nego ikad. Zbog ovog postupka legendarne Kris, Ninu bi u buduće mogla zapratiti neka mnogo važna imena u svetu šou biznisa.

Instagram story printscreen @krisjenner

 

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti