Ona je verovatno najstilizovanija trudnica danas

Ona je verovatno najstilizovanija trudnica danas

Autor: | 20/11/2015

0


Jedna od najpopularnijih modela u modnoj industriji trenutno, Krisi Tajgen sa suprugom pevačem Džonom Ledžendom čeka bebu i nijednog trenutka ne krije sreću i zadovoljstvo. Krisi koristi svaku priliku da ponosno pokaže stomačić koji svakim danom raste i prošeta ulicama Njujorka.

Po njenom izgledu reklo bi se da joj trudnoća baš prija. Krisi i dalje prati trendove i trenutno je jedna od najbolje stilizovanih trudnica. Besprekorne kombinacije definitivno će obeležiti njenu trudnoću, ali i širok osmeh na licu

Crno- belo je zagarantovano dobar odabir, a Krisi je to iznela na jedan ležeran, trendi i šik način. Sandale koje su definitivno obeležile ovu sezonu su idealano začinile ovu kombinaciju.

Zgodna trudnica ovih dana je često uslikana dok se šeta ulicama Njujorka u atraktivnim kombinacijama božanstvenoj kombinaciji. Bilo da se radi o sivomaslinastoj, crnoj ili nekoj trećoj kombinaciji. Iako je u drugom stanju, Krisi ne odustaje od štikli te je i ovu kombinaciju oplemenila jednostavnim sandalama u boji kože.

"Over size" mantili, haljine ispod kolena i šeširi su definitivno trend ove sezone. Krisi je ispratila i ovaj trend.

Osim sjajnog izbora još jedna konstanta je i pas,. francuski bulodog od koga se Krisi ne odvaja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: krisi tajgen