Điđi ne izlazi iz patika omiljenih košarkašima i reperima

Điđi ne izlazi iz patika omiljenih košarkašima i reperima

Autor: | 29/12/2015

0

S vremena na vreme neki stari trendovi ponovno postanu popularni što se najbolje vidi u ponovnom zanimanju za patike Superstar marke Adidas, za koje je zaslužna i ova trenutno vrlo popularna devojka.

Model patika Adidas Superstar započeo je kao radna obuća košarkaša, da bi ubrzo postao deo kulture hip-hopa, a nedugo nakon toga i modnog sveta.

Najnoviju popularnost ovog legendarnog modela patika mnogi pripisuju muzičaru Farelu Vilijamasu koji je ranije ove godine ušao u saradnju s Adidasom napravivši svoju verziju superstarki. Prvom kolekcijom Supercolor, Adidas i Farel započeli su uspešnu saradnju koja planira da se nastavi i u narednim godinama, prenosi tportal.hr.

Ipak, modeli ovih patika prepoznatljive siluete ne bi bile tako popularne da ih ne nose brojne trendseterke poput Kendal Džener i Điđi Hadid.

Điđi kao it devojka današnjice poznata je po ljubavi prema dobrom paru patika, pa tako i modelu Adidas Superstar koji često nosi u dnevnim izdanjima. Ona pokazuje da će patike Superstar jednako dobro da izgledaju u kombinaciji s elegantnom košuljom i pantalonama i s haljinama.

Iako se nalazimo u hladnijem dobu godine zbog čega su patike zamenile udobne i tople čizme, patike Adidas Superstar nemojte odlagati u ormar jer nastavljaju da vladaju modnim svetom i narednih sezona.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Najnovije vesti