Điđi Hadid u prolećnoj kapsula kolekciji za Tommy Hilfiger

Điđi Hadid u prolećnoj kapsula kolekciji za Tommy Hilfiger

05/02/2018

0

Poznati modni brend Tommy Hilfiger otkrio je delić nove prolećne kapsule TommyXGigi, koju je kultni američki dizajner uradio u saradnji sa Điđi Hadid, međunarodnim supermodelom i ambasadorkom brenda. Fanovi su u prilici da otkriju najatraktivnije stilovei komade koji će se u prodaji širom sveta, uključujući i Srbiju, naći u drugoj polovini februara 2018.

U fokusu kapsule za proleće 2018 nalaze se brzina i kreatorova ljubav prema moto sportu uz Điđin užurbani lifestyle. Kreacije su smele, relaksirane, razigrane i odišu smelošću uz neizbežan uticaj besprekornog atletskog stila popularne manekenke. Bezvremeni klasici, uključujući oversized jakne, tailored džins, sportski komadi, ženstvene haljine poprimaju novu formu uz dosta kože, luksuzne svile i tretiranog denima.

Atletski color block detalji u crvenoj, beloj i plavoj posebno su naglašeni Điđinim trkačkim prugama, grafičkim bedževima i speed logotipima. Zlatni rajsfešlusi i kontrastni štepovi idu u prilog luksuznom utisku koji kolekcija ostavlja. Siluete krase mix-and-match predimenzionirani komadi u kombinaciji sa super-skinny modelima za snažan i samouveren osvrt na trkački stil.

Prolećna kapsula kolekcija TommyXGigi za 2018 svoju premijeru imaće na eksperimentalnom modnom događaju Tommynow na zatvaranju Nedelje mode u Milanu 25. februara. Nove kreacije biće dostupne u preko 70 zemalja.

hellomagazin.rs/M G Promo/Tommy Hilfiger

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti