Ženstvena i seksi Điđi Hadid: Haljina stvorena za pokazivanje oblina

Ženstvena i seksi Điđi Hadid: Haljina stvorena za pokazivanje oblina

Autor: | 19/01/2016

0

Dvadesetogodišnja manekenka Điđi Hadid bila je najzapaženija gošća na Mercedes-Benz Fashion Week u Berlinu na kom je u ime poznate kozmetičke kuće Maybelline plenila pažnju u atraktivnoj haljini.

Uska crna haljina s potpisom Sally Lapointe doslovno je grlila obline plavokose lepotice, a ona je s puno samopouzdanja pozirala na crvenom tepihu. Haljina je uz prozirne pruge i vrlo uski kroj u donjem delu imala i perje pa je Điđi bila vrlo glamurozna. Tome su svakako doprinele i štikle Kurta Geigera, ali i besprekoran make-up s raspuštenom začešljanom kosom koja joj je otkrivala lepo lice.

Zgodna manekenka je prošle godine bila na meti zbog svojih oblina pa je na društvenim mrežama vodila rat s onima koji su smatrali da nije dovoljno mršava za modne piste. Al to je nije sprečilo da ostvari jedan san i postane Viktorijin anđeo, a kada zablista u ovakvoj haljini, jasno je da s pravom ima status it devojke današnjice.

Možda je njena tajna u jednostavnosti, jer u raznim intervjuima uvek ističe da je obična devojka pa se ne zamara previše raznim pravilima oblačenja i doterivanja. Za Harper's Bazaar  je krajem prošle godine rekla da ne koristi nikakve skupocene kreme već će na bubuljice stavi običnu pastu za zube, a ne voli previše ni da se sređuje.

- Neke moje drugarice svakodnevno paze šta će da obuku, kako će se našminkati i izgledati. Želela bih da imam više volje i energije za to, ali jednostavno nemam - rekla je Điđi za W magazin. Dodala je kako u poslednje vreme više eksperimentiše s make-up, posebno za izlaske, ali sigurna je da nikada neće isprobati tretman lica krvnom plazmom jer je za nju on previše vampirski.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin