Jelisaveta Orašanin u izazovnom korsetu ostavila nas je i bez teksta i bez daha

Jelisaveta Orašanin u izazovnom korsetu ostavila nas je i bez teksta i bez daha

Autor: | 02/12/2023

0

Stajling Jelisavete Orašanin oduzima dah

Jelisaveta Orašanin Teodosić jedna je od najpopularnijih glumica mlađe generacije, a ne bi loše prošla ni kad bi se bavila modelingom. Na manekenskom stasu svi joj zavide, naročito ako se uzme u obzir da je rodila dvoje dece i da nijedna trudnoća nije ostavila traga na njenom telu.

Ata Images

 

Obično je viđamo u elegantnim kreacijama, lepršavim haljinama ili kratkim suknjama koje ističu njene duge noge. Međutim, sinoć je rešila da istakne – dekolte.

Pročitajte: Staklene papuče i dijamanti - Jelisaveta Orašanin nosi modne dodatke od 70.000 evra

Supruga košarkaša Miloša Teodosića pojavila se na jednom događaju na Belom dvoru, kako je otkrila na Instagramu, i svima pomutila razum u intrigantnoj odevnoj kombinaciji.

 

 

Odabrala je crni stajling – pantalone i sako, a ispod njega je nosila čipkasti korset koji se kopča napred. Bujni dekolte bio je u prvom planu, ostavljajući sve bez teksta. Slično su reagovali i njeni pratioci. „Brutalno“, glasi jedan od komentara na stajling Jelisavete Orašanin.

Pročitajte: Zašto je to uradila? Jelisaveta Orašanin više nije crnka, potpuna transformacija šokirala

U još jedno besprekorno (i prilično smelo) izdanje mlade glumice sjajno su se uklopile frizura i šminka. Nemamo šta da dodamo, a ako bismo morali da je ocenimo od jedan do pet, neka bude – deset!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti