Dior, Šanel, Kartije: Jelisaveta Orašanin na sebi prošetala pravo malo bogatstvo (foto)

Dior, Šanel, Kartije: Jelisaveta Orašanin na sebi prošetala pravo malo bogatstvo (foto)

16/09/2021

2

Jelisaveta Orašanin-Teodosić uvek je, pa i neposredno posle porođaja, mogla da se pohvali besprekornom figurom koja joj je dopuštala da obuče sve što poželi. Viđali smo je u kratkim haljinama, sportskoj odeći, svečanim toaletama i svaka odevna kombinacija bila je „modna lekcija“.

Popularna glumica, koja već dve godine živi u Italiji, sa suprugom Milošem Teodosićem i njihovo dvoje dece, u poslednje vreme retko se može sresti na ovdašnjim javnim dešavanjima. Stoga Jelisavetin dolazak na premijeru filma „Toma“, u kome glavnu ulogu tumači njena drugarica sa klase Tamara Dragičević, nije prošao nezapaženo.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin postala modni guru

Petar Đorđević

 

Jelisaveta Orašanin potrudila se da prestižni događaj isprati svečanim stajlingom, baš kao što bonton nalaže, a ovog puta u prvom planu bili su prestižni brendovi.

Chanel“ tašna, „Dior“ komplet i „Cartier“ narukvica samo su deo, po svemu sudeći, luksuznog garderobera atraktivne glumice.

 

Komentari (2)

Loading
Ana 17:05 17.09.2021
Odgovori

Presmešno o čemu se piše i o kome....uzgred rečeno verovatno je to sama zaradila, jer da se nije dobro udala, ne bi se pisalo o njoj uopšte.

hellomagazin.rs Tijana Vuković

Najnovije vesti