Staklene papuče i dijamanti: Jelisaveta Orašanin na sebi nosi modne dodatke od 70.000 evra

Staklene papuče i dijamanti: Jelisaveta Orašanin na sebi nosi modne dodatke od 70.000 evra

Autor: | 30/08/2023

1

Stil Jelisavete Orašanin začinjen preskupim modnim dodacima

Jubilarno, 500. izvođenje predstave „Hotel 88” izazvalo je veliku pažnju ljubitelja pozorišta, ali i medija. Okupili su se svi akteri komada za koji se od premijere 2017. godine traži karta više: Jelisaveta Orašanin, Andrija Kuzmanović, Vladimir Aleksić, Tamara Krcunović, Anđela Jovanović.

Boško Karanović

 

Svi su se odlučili za lagani letnji autfit, ali Jelisavetin stajling privukao je najviše pogleda. S razlogom. Zgodna glumica nosila je kratku haljinu sa tankim bretelama i cvetnim aplikacijama, a u prvom planu bili su modni dodaci koji su pravo bogatstvo.

Boško Karanović

 

Zelene sandale, odnosno papuče, možda su nam prvo upale u oči zahvaljujući neon nijansi. Model „Lupita Glass” Amine Muaddi ove sezone je veliki hit, a za par treba izdvojiti 550 evra.

Pročitajte: Mala modna ikona - Petra Teodosić ima najupečatljiviji kupaći kostim, san svake devojčice

Sa obućom se uklopila „Bottega Veneta” tašna u sličnoj nijansi. Model neodređenog oblika od jagnjeće kože odlikuje „intrecciato” tehnika, specifično tkanje koje je zaštitni znak luksuzne italijanske kuće. Košta oko 1.607 evra.

Boško Karanović

 

No, to je prava sitnica u odnosu na cenu sata koji je blistao na Jelisavetinoj ruci. Verovali ili ne, za elegantni model „Royal Oak” koji nosi potpis brenda „Audemars Piguet”, švajcarske kompanije osnovane u drugoj polovini 19. veka, treba izdvojiti 69.800 evra.

Izrađen je od roze zlata, koje je jedno od najpopularnijih legura ovog plemenitog metala, a optočen sitnim dijamantima. Iako nas je sve na Jelisaveti opčinilo, od haljine do njenih dugih nogu, apsolutna zvezda stajlinga bio je upravo ovaj skupoceni sat.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera 00:04 31.08.2023
Odgovori

Stvari skupe Samo su za glupe Zalostan je trend Da placas neki brend Da si stvarno lepa Ne b' ti bila prpa Lepo bi ti stajala i jeftina krpa...

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još