Izvajano telo i seksi bikini: Nevena Ivanović kakvu do sada niste videli (foto)

Izvajano telo i seksi bikini: Nevena Ivanović kakvu do sada niste videli (foto)

Autor: | 17/08/2020

0

Pevačica Nevena Ivanović jedna je od srećnika koji ovo leto provode pokraj mora i uživaju u suncu i prelepim plažama. Otkako se udala, Nevena živi u Budvi i ne krije da joj život tu veoma prija.

- Vrlo lako sam se navikla na novi život. Rekla bih da svaki čovek bar jednom oseti želju da živi na moru. Uz moj posao i brojne obaveze koje u kratkom periodu moram da obavim, more je idealno za oporavak i mir, a najpogodnije je za inspiraciju - rekla je Nevena u intervjuu za "Hello".

Pročitajte: Nevena i Nikola Ivanović - Fotografija koja je pokrenula lavinu komentara

Osim glasom, Nevena veoma privlači pažnju i svojim stasom i veoma zanimljivim načinom odevanja. Vešto i pažljivo bira svaku odevnu kombinaciju, i ne voli da ističe obline u prvi plan. Uživa u sportu i treninzima, pa joj na liniji skoro svaka žena može pozavideti.

- U neseseru uvek imam olovku i karmin i kremu za ruke. Verovali ili ne, nimalo se ne opterećujem šminkanjem. Pre me možete sresti bez ikakve šminke, nego tip-top doteranu. Od mame sam na vreme usvojila osnovne stvari vezane za negu kože, koje bi svaka devojka trebalo da zna. Ujutru se umivam prvo hladnom, a onda mlakom vodom. Nikada nisam imala problematičnu kožu, a uz konsultacije sa stručnjacima lako sam pronašla kremu koja mi odgovora - rekla je svojevremeno pevačica Nevena Ivanović za "Hello".

Svojom poslednjom objavom na "Instagramu" oduševila je pratioce, jer do sada nismo imali prilike da je vidimo u ovakvom izdanju. Kratak teksas šorst istakao je Nevenine duge noge, a maslinasto zeleni kupaci njene obline i izvajano telo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) дана 16. Авг 2020. у 10:41 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Petar Đorđević, Instagram

Pročitajte još