Nevena i Nikola Ivanović: Fotografija koja je pokrenula lavinu komentara

Nevena i Nikola Ivanović: Fotografija koja je pokrenula lavinu komentara

Autor: | 21/07/2020

1

Nevena i Nikola Ivanović svojom ljubavnom pričom privlače veliku pažnju medija. Otkako se saznalo da su naša popularna pevačica i mladi crnogorski pilot otpočeli vezu, javnost ne prestaje da prati svaki njihov korak. Odluku da svoju ljubav, u aprilu 2019. godine, krunišu brakom doneli su posle nekoliko meseci veze, a Nevena je život preselila pored mora.

‒ Najlepša su morska jutra jer uz njih idu miris leta, mora, sunce i smešak. Plivanje i sunčanje su mi dostupni pet-šest meseci godišnje, pa nema potrebe da preterujem. Ne posećujem plažu svakog dana. Još kao dete provodila sam dva meseca letnjeg raspusta na moru, to su divne uspomene ‒ rekla je Nevena za "Hello!".

Pročitajte: Nevena Ivanović iskreno za “Hello!” - Moj muž je staložen i odgovoran

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) дана 28. Јун 2020. у 10:15 PDT

O privatnom životu i suprugu ne voli mnogo da priča, a njen osmeh dovoljan je dokaz koliko je srećna, voljena i zaljubljena. Bračni život joj i te kako prija, pa o životu sa pilotom Nevena ima samo reči hvale.

‒ Moj suprug je staložen i odgovoran. Kad kapetan sleti na zemlju, svi su mu problemi sitni, lako rešivi. Taj stav prenosi na mene i pruža mi maksimalnu podršku u svemu što radim ‒ kaže Nevena Ivanović za naš magazin.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) дана 20. Апр 2020. у 5:51 PDT

Nevena i Nikola Ivanović ‒ Ljubav je u vazduhu

Nevena i Nikola Ivanović na svojim profilima na društvenim mrežama ne vole da objavljuju fotografije iz privatnog života i intimu čuvaju daleko od javnosti.

‒ Jedino je važno da čuvamo porodicu i radujemo se sitnim stvarima, one čine život. Svet je pun trivijalnosti koje nas obuzimaju i zamaraju, stoga treba raditi na širenju vidika i čuvanju dostojanstva ‒ zaključila je pevačica za „Hello!“ i oduševila svojom poslednjom objavom na „Instagramu“.

‒ Sunce moje ‒ kratko je Nevena napisala pored fotografije na kojoj je u zagrljaju voljenog supruga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) дана 17. Јул 2020. у 8:23 PDT

Fanovi su oduševljeno komentarisali Neveninu objavu, a većina se složila da su jedan od najlepših parova, kao i da su rođeni jedno za drugo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) дана 5. Јун 2020. у 11:05 PDT

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, instagram

Najnovije vesti