Ni Guči ni Armani: Sofija Milošević izabrala sandale poznate dizajnerke, od cene će vam se zavrteti u glavi

Ni Guči ni Armani: Sofija Milošević izabrala sandale poznate dizajnerke, od cene će vam se zavrteti u glavi

Autor: | 14/10/2023

0

Sandale Sofije Milošević koštaju malo bogatstvo

Ako se neko razume u luksuzne modne komade to je definitivno Sofija Milošević. Njeno iskustvo u modnoj industriji oblikovao je njen prefinjen ukus i izoštrio oko za marke i dizajnere na koje svi treba da obratimo pažnju.

Jakov Simović

 

Sofija je ovog puta na Instagram sotirju objavila par prelepih sandala koje su nam odmah zapale za oko jedinstvenim dizajnom i zanimljivom bojom.

Pročitajte: Mirjana Bobić sama napravila sandale, dame oduševljene - Evo šta vam je potrebno za unikatnu kreaciju od 1.700 dinara

Kožne sandale prekrivene su sitnim šljokicama koji cipelama daju duohromski efekat na svetlu. Boje prelaze iz roze, nežno plave do nijansi ljubičaste, što je u duhu mermaid core estetike koje oponaša izgled prelepih sirena.

Tanki kaišići optočeni su nešto krupnijim kristalima koji će fenomenalno izgledati pred blicevima kamera. Štikla se širi u podnožnju i obezbeđuje komfor prilikom nošenja, i uz to doprinosi i jedinstvenosti dizajna ove cipele.

Instagram

 

Ove sandale dizajnirala je Amina Muadi, i ovaj konkretni model zove se Gilda. Muadi je dizajnerka jordansko-rumunskog porekla i njene cipele već su viđene na svetskim zvezdama poput Rijane, Bijonse, Kendal Džener i Hejli Biber. Dizajnira gotovo svaku vrstu cipele, ali najviše voli da se fokusira na štikle i sandale, koje će zaokružiti ceo vaš autfit.

A cena? Prava sitnica. Cene njenih cipela kreću se od 800 do preko 1.000 evra, a jedan par smo našli i za 2.000 evra. Sofija Milošević je za svoje "Gilde" izdvojila oko 700 evra. Vrede svaku paru.

Stefan Stojanov

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stefan Stojanov

Pročitajte još