Zna da odabere: Nataša Bekvalac u haljini s domaćim potpisom i fenomenalnim sandalama od 9.000 dinara (foto)

Zna da odabere: Nataša Bekvalac u haljini s domaćim potpisom i fenomenalnim sandalama od 9.000 dinara (foto)

Autor: | 06/08/2022

2

Haljina Nataše Bekvalac nosi potpis domaćeg brenda

Iako je press konferenciju sazvala kako bi najavila predstojeću američku turneju, sve poslovne informacije Nataše Bekvalac ostale su u drugom planu kada se pojavila pred predstavnicima “sedme sile”.

Plavokosa pevačica, složili bi se mnogi, ovog leta izgleda bolje nego ikad. Liniju je dovela do savršenstva, pa joj prugasta uska haljina, koju je izabrala za druženje sa novinarima, stoji kao salivena.

Pročitajte: E ovako se krade šou - Katja Lazukić u kupaćem kostimu zasenila prezgodnu mamu (foto)

Boško Karanović

 

Stajling je upotpunila atraktivnim ciklama sandalama sa perjem, koje, narodskim jezikom rečeno, izgledaju kao “milionče”.

Pročitajte: Kraljice crvenog tepiha - Sara Jo, Nataša Bekvalac i Jelena Rozga elegantnim toaletama osvojile Zagreb (foto)

Boško Karanović

 

S obzirom da svaki komad garderobe koji Nataša obuče na njoj deluje šik, a imajući u vidu da odlično zarađuje, za očekivati bi bilo da u garaderobu ima isključivo stvari s potpisom svetski poznatih brendova.

No, lepa Novosađanka je, ipak, lokalpatriota. Haljinu za koju je dobila komplimente pronašla je u “Moni”, dok je efektne sandale kupila u “Zari” za 9.990 dinara.

Pročitajte: Novi modni hit - Severina zaustavila saobraćaj u Zagrebu, sve oči uprte u neobične cipele (foto)

Zara

 

Komentari (2)

Loading
Proćelava Marija 15:46 06.08.2022
Odgovori

Pa zbog ove lepe haljine će Nataša sigurno imati puno pregleda pa zbog toga opet puno lepe garderobe i dobar provod po kojem je poznata.Presavršeno leto za presavršenu natu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još