Sanja Kužet otvoreno o problemima i partneru: Prolazim kroz težak period

Sanja Kužet otvoreno o problemima i partneru: Prolazim kroz težak period

Autor: | 08/09/2019

0

Voditeljka Sanja Kužet pojavila se u pratnji supruga Nemanje Živojinovića na 60. rođendanu pevačice Ane Bekute.

Iako je u društvu supruga ne viđamo tako često na javim mestima, posebno na događajima gde se okupljaju poznati, Sanja je ovog puta uživala sa svojom jačom polovinom, a u intervjuu za Blic priznala je da trenutno prolazi kroz izuzetno težak period.

- Privatno se u mom životu ne dešavaju lepe stvari. Ja sam se večeras potrudila da mimo svih nedaća ispoštujem Anu i da zaista budem pravi prijatelj. Želim da pokažem sebi da neke stvari u životu mogu da gledam opet sa pozitivne strane - rekla je Sanja, koja je samo kratko napomenula da se probelmi tiču njenih roditelja, ali nije htela o tome da detaljiše, već je samo kratko odgovorila na pitanje:

- U pitanju je bolest roditelja.

Uprkos lošim stvarima, voditeljka je vidno bila nasmejana i raspoložena i, kako kaže, s tugom izlazi na kraj profesionalno.

- Moj osmeh je nekada maska, nekada pravi, ali postala sam surovi profesionalac. To sam dokazala sebi kada sam radila prethodno finale "Zvezda Granda" kada su mi to jutro saopštene neke ružne vesti - dodala je Sanja.

Na pitanje novinara šta je presudilo da se na proslavi Aninon rođendana pojavi sa suprugom, sa kojim je ne viđamo tako puno u medijima, Sanja je odgovorila:

- Mi smo večeras pozvani kao par i mislim da je to sasvim korektno ako vas neko tako pozove, da se oboje i pojavimo.

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: sanja kužet