Sve za mezimicu: Dragana i Toni u dvorcu organizovali proslavu Manuelinog 21. rođendana FOTO

Sve za mezimicu: Dragana i Toni u dvorcu organizovali proslavu Manuelinog 21. rođendana FOTO

Autor: | 10/06/2023

0

Manuela Bijelić proslavila 21. rođendan

Dragana Mirković i Toni Bijelić uvek su isticali kako su ponosni na svoju decu i kako im za njih ništa nije teško da urade što su još jednom potvrdili kada su organizovali raskošnu proslavu 21. rođendana svoje ćerke Manuele.

Goran Jovanović

 

Pošto je ovo prvo slavlje otkako se cela porodica preselila u dvorac Ebenfut, logično je da su ovo velelepno zadnje odabrali kao mesto za žurku za pamćenje. Sve je dekorisano po željama slavljenice, pa je centralni atrijum dvorca bio u roze tonovima, a kompletnu organizaciju programa na sebe je preuzela Dragana, koja je u pripremama provela više od dva meseca u želji da sve bude savršeno.

Pročitajte: Slavlje u domu Dragane Mirković - Kuća u Beču puna radosti, pevačica posebno emotivna, odmah se setila Kasidola FOTO

Goran Jovanović

 

Goran Jovanović

 

“Ispiši svoju bajku” pisalo je uz Manuelino ime i krunu na zidu ispred koga su se slikale zvanice koje su specijalno za ovu priliku došle iz celog sveta. Slavljenica je blistala u roze balskoj haljini dok se mama opredelila za crnu kombinaciju a svojoj sestri prvi je rođendan čestitao brat Marko.

Goran Jovanović

 

- Želja mi je bila danjen osamnaesti rođendan proslavimo ovako, ali tada su nas mere zbog pandemije sprečile, tako da je ovo sada neka vrsta drugog punoletstva - rekla je Dragana koja je sa Tonijem čitave večeri vodila računa da slavlje prođe besprekorno.

Goran Jovanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Goran Jovanović

Slične Vesti